Yukon Scout 20-50x50mm zoom spektív

Az 50 mm átmérőjű spektív, zoomtartománya 20-50x közötti.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Ez a kis kézi spektív két és félszeres átfogású, 20x-50x között állítható. 50 mm-es frontlencséjének és tükrözásgátló bevonatainak köszönhetően nappali megfigyeléshez kiváló eszköz.

Használata rendkívül egyszerű, tudásához képest kompakt. Őzbak bírálathoz például kiváló megoldás. Az optikai elemeket tükröződést gátló bevonattal látták el, aminek köszönhetően kategóriájához és árához képest meglepően jó képet ad. Állítható nagyítás. A Yukon spektív tökéletes társ részletek hosszútávú megfigyeléséhez. A nyugodt képhez ennél a nagyításnál már ajánlott állvány használata.Leszerelhető célzó segéd, mely a spektív tetején meghatározza a megfigyelés irányát nagy vonalakban, a cél pontosítását pedig az állvány finom beállításával tehetjük meg.Lehajtható lencsevédő kupak, mely használat során nincs útban, egyébként pedig védi a spektív frontlencséjét.Gumírozott és vízálló készülékház óvja a Scout spektívet a mindennapi behatások ellen.Könnyű és kompakt. Akár derékszíjon is magunkkal vihetjük megfigyeléseink során. Jellemzők:

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.