LensPen optikatisztító szett vadászathoz

A szett kifejezetten vadászoknak hasznos kiegészítőket tartalmazza.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Lenspen New Hunter Pro Kit tisztítószett távcsövekhez, vadászoknak.

A szett a következőket tartalmazza:
1 db Lenspen Original tisztítóceruza nagyobb méretű domború lencsékhez
1 db kisebb fejű LensPen
1 db FogClear páramentesítő kendő
1 db mikroszálas törlőkendő
1 db tok mindezek tárolásához, hordozásához

A Lenspen új modelljei az eddigi tapasztalatok felhasználásával készült. A tisztítóceruza kupakja csavaros, mely jól rögzíthető, le- és felhelyezéskor automatikusan tisztítja és újratölti a tisztítófejet. Ezen kívül a tisztítóceruza is rövidebb lett, mely praktikusabb elhelyezést és jobb kezelhetőséget tesz lehetővé. Az original ceruza fej átmérője 13,5mm, domború lencsék tisztításához javasolt.

A FogKlear páramentesítő kendő használatával különleges, láthatatlan bevonatot képez az optikai felületen, mely erős víztaszító tulajdonsága révén megakadályozza a felület párásodását. Így erősen párás, ködös körülmények mellett optikánk jóval hosszabb ideig marad páramentes és használható. Hosszú élettartam, több, mint 200 alkalommal használható.

A felületet először portalanítani kell az ecsettel, majd az aktívszenes koronggal kell tisztítani a felületet. A makacsabb foltok eltűntetéséhez leheljen rá a lencsére, majd ezután tisztítsa meg a Lenspennel. A kupakban található aktív-szenes szivaccsal frissíthető fel a tisztítófelület, így a Lenspen akár több százszor is használható. Használat után helyezze vissza a kupakot, majd párszor tekerje meg, így a tisztító felület megtisztul és újratöltődik a szénporral. A tökéletes tisztításhoz nincsen szükség se folyadékra, se alkoholra, a szén alapú tisztító por nem folyik és nem szárad ki. Használata kényelmes, biztonságos, egyszerű és gyors, kis méretének köszönhetően pedig könnyen hordozható.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!