Swarovski 65 mm STS / ATS spektívek

Csúcsminőségű optika és kivitelezés, mindazoknak, akik a legtökéletesebbre vágynak.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Perfekt optika, széltől-szélig korrigált kép, kényelmes betekintés. Első osztályú kivitelezés, ergonomikus, teljesen vízhatlan ház. A 65 mm-es frontlencse nappali viszonyoknál kiváló képélességet kontrasztot és színvisszaadást nyújt a teljes látómezőben. kellően fényes és részletgazdag képet nyújt nappal, Egyedül szürkületben, gyenge látási viszonyok között érződik gyengébbnek a 80 mm-es változatnál. Cserébe kisebb, kompaktabb és könnyebb annál.

Az STS egyenes betekintésével ideális vízszintes, vagy lefelé történő megfigyelések esetén, pl lesről, vagy hegytetőről lefelé.

Az ATS ferde, döntött betekintésével pl. madármegfigyelésre ideális, és minden olyan tevékenységhez ajánljuk, ahol vízszintesen, vagy valamelyest felfelé nézünk.

Kétféle okulár elérhető hozzájuk:

Az egyik 20-60x-os nagyítást ad, a látómező 40-65 fok között változik.

A másik 25-50x közötti nagyítással dolgozó okulár aszférikus lencsetagot is tartalmaz, ezzel a látómező igen széles, 60-70 fok között mozog. Ezt a változatot ajánljuk digiscopingra is (kamera csatlakoztatására).

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 10 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.