Nikon ProStaff 1000 távolságmérő

910 m távolság, 6x nagítás, esőálló kivitel, nagy fényerő

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A PROSTAFF 1000 lézeres távolságmérővel mindenre felkészülhet.

Az 5 m és 910 m közötti távolságtartományban használható, kompakt és könnyű eszközt célprioritás-kapcsoló rendszerrel látták el, amellyel két távolságmérési mód között lehet váltani. Az első célpont prioritása mód az objektumcsoport legközelebbi tagjának távolságát olvassa le, míg a távoli célpont prioritása mód a legtávolabbi objektum távolságát jeleníti meg. A távolságok egy gombnyomásra azonnal leolvashatóvá válnak, egy méteres felbontással. Még több lehetőséget kínál az egyszeri mérés és az akár nyolc másodpercig tartó folyamatos mérés, a kiváló minőségű, többrétegű bevonattal ellátott, 6x-os nagyítású monokulár pedig fényes és tiszta képet ad.

NAGY TÁVOLSÁGTARTOMÁNY RUGALMAS CÉLPONTKERESÉSSEL

A hosszú, 5 m és 910 m közötti mérési tartomány kényelmesen lefedi a teljes távolságot, amelyen mérésekre lehet szükség. A sokoldalú célprioritás-kapcsoló rendszernek köszönhetően a PROSTAFF 1000 gyorsan segít a célpont azonosításában. Ha átfedő objektumok mérésére kerül sor, az első célpont prioritása mód, valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Előbbi a a legközelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét. A mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzőn, 1 m-es lépésekben. Ha az egyszeri mérés sikertelen, az eszköz legfeljebb négy másodpercig automatikusan újrapróbálkozik, amíg sikeresen meg nem tudja határozni a távolságot. A főkapcsoló lenyomva tartásával legfeljebb nyolc másodperces folyamatos mérés indítható. Ezzel a funkcióval áttekintheti a környezetet, miközben gyorsan és kényelmesen meghatározhatja több célpont távolságát.

NAGY FÉNYEREJŰ KÉP ÉS KÉNYELMES BETEKINTÉS

A kiváló minőségű, 6x-os nagyítású monokulár lencséit és prizmáit többrétegű bevonattal látták el, amelyek ezáltal világos és éles képet biztosítanak, megkönnyítve a célpont azonosítását. A nagy, 16,7 mm-es betekintési távolság kényelmes használatot tesz lehetővé még szemüveg viselése esetén is. A dioptriaszabályozásnak köszönhetően a megjelenítés az egyéni látásélességhez igazítható.

TARTÓS TÁRS A ZSEBBEN

A kompakt és könnyű kialakítású, tenyérben elférő eszköz széles tartományon belül teszi lehetővé a távolságmérést, a célzás idejére pedig könnyen elhelyezhető zsebben. A PROSTAFF 1000 robusztus és esőálló kivitelű a JIS/IEC 4. védettségi osztálynak (IPX4) megfelelő védelemmel, valamint széles, –10 °C és +50 °C közötti hőmérséklettűréssel. Masszív és megbízható eszköz, amelyre minden körülmény között számíthat.

Műszaki leírás:

Mérési tartomány (tényleges távolság) (m)¹: 5 – 910 m

Távolságkijelzés (lépésköz) (m): 1 méterenként

Pontosság (tényleges távolság) (m)²:    ±1 m (100 m-en belül)

                                                              ±2 m (100 m-en és afelett)

A kereső nagyítása (x): 6

A kereső tényleges objektívátmérője (mm): 20

A kereső tényleges látómezője (°): 6

A kereső fényrekesze (mm): 3,3

A kereső betekintési távolsága (mm): 16,7

Méretek (H x M x Sz) (mm): 91 x 73 x 37

Tömeg (elem nélkül) (g): 130

Tápellátás: 1 db CR2 lítiumion-elem (DC 3 V)

Automatikus kikapcsolás (ha kb. 8 másodpercig nem használják)

Lézer besorolása:          IEC60825-1: 1M osztályú lézeres termék

                                          FDA/21 CFR 1040.10. rész: I. osztályú lézeres termék

Elektromágneses kompatibilitás: FCC 15. rész, B alrész, B osztály, EU:EMC irányelv, AS/NZS, VCCI B osztály, CU TR 020, ICES-003

Környezetvédelem: RoHS, WEEE

1. Referenciaérték. A Nikon feltételei szerint végzett mérések alapján.

2. A Nikon feltételei szerint végzett mérések alapján.

Előfordulhat, hogy a termék specifikációjában leírtak nem teljesülnek a célobjektum alakja, felülete és minősége, és/vagy az időjárási viszonyok miatt.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!