Nikon Forestry Pro lézeres távolságmérő és magasságmérő

A Forestry 550 továbbfejlesztett változata, mely kifejezetten erdészeti célú felhasználásokra optimalizált. Hárompontos mérési funkció, magasság- és szögmérés, távoli- és közeli célpont prioritás mód, megvilágítható LCD kijelző.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A Forestry Pro a Forestry 550 lézeres távmérő továbbfejlesztett változata. Ez a széles körben használt és megbecsült, kifejezetten erdészeti célú lézeres távmérő mostantól hárompontos mérésre is képes, így lépést tart a piac elvárásaival. Az újonnan hozzáadott funkció segítségével a felhasználó még akkor is megmérheti egy adott fa magasságát, ha a fa teteje vagy alja nem látható az ágaktól, illetve bokroktól, így nem használható a hagyományos, különbségen alapuló mérés (amikor a lézersugárnak el kell érnie az adott pontot).

Hárompontos mérési funkció:
A fa magasságát az eszköz a vízszintes távolság és a fa tetejével és aljával bezárt szög alapján határozza meg.

Könnyedén megmérhető a tényleges távolság, a vízszintes távolság és a magasság. A célprioritás-kapcsoló rendszer két mérési módot biztosít: Távoli célpont prioritása módban egyetlen mérésből származó többszöri eredmény alapján mutatja a legtávolabbi célpont távolságát. Első célpont prioritása módban egyetlen mérésből származó többszöri eredmény alapján mutatja a legközelebbi célpont távolságát. Az eredmények mind a belső, mind a külső LCD-panelen megjelennek. A külső panel minden eredményt egyszerre jelenít meg.

Kiváló minőségű 6-szoros monó távcső, amelynek többrétegű bevonata garantálja a világos képeket. A nagy betekintési távolság szemüveg viselése esetén is könnyed betekintést biztosít.

A távcső egymás után több cél távolságát is meg tudja mérni (20 másodpercig), ha nyomva tartja a gombot.
Vízálló (1 méter mélységig és 10 percig), de nem víz alatti használatra készült; az akkumulátorfoglalat vízálló.

Mérési tartomány: 10-500 m

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 10 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.