Nikon Monarch 8x42, 10x42 12x42 DCF binokulárok

Kicsi, kompakt, kiváló leképezésű modellek, melyek ideálisak kirándulásra, természetmegfigyelésre, cserkelésre. Akár borongós időben, vagy szikrázó napsütésben, mindennapi használatra. A Monarch sorozat 42mm-es modelljei 8, 10 és 12x-es nagyítással.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A 42mm-es család tagjai általános célú modellek, melyek kis méretűek, könnyen hordozhatóak, de még nem annyira kicsi lencséjűek, hogy ne legyen tökéletes kirándulásra, természetmegfigyelésre, cserkelésre, madárlesre. Méretükhöz képest sok fényt gyűjtenek, szép éles a kép és nagy a látómező.

Sokkal könnyebbek, mint a kategória társai!!!

Nagy teljesítményű távcsövek kiváló ergonómiával, 8, 10, vagy 12x-es nagyítással és 42 mm-es objektívátmérőjű lencsével. A Nikon dielektrikus prizma bevonatai osztályon felüli fényáteresztést tesz lehetővé, ez pedig még jelentős nagyításnál is élénk képeket eredményez. Az O-gyűrűs tömítés és a nitrogéngáz jóvoltából a távcső vízhatlan és páramentesített. A gumiborítással védett, masszív váz pedig megbízható teljesítményt és kényelmes fogást kínál. Ezek a hordozható, igen könnyű távcsövek valóban ideálisak túrázáshoz és a természet megfigyeléséhez.

- Dielektrikus bevonatú többrétegű tetőélprizma-bevonat folyamatosan magas fényáteresztést biztosít a teljes látható fényspektrumon, így gyenge fényviszonyok között is élénk képeket érzékelhet.
- Többrétegű antireflexiós bevonattal rendelkező lencsék és prizmák a különösen nagy fényerejű képalkotás érdekében.
- Vízálló (1 méteres mélységig és 10 percig) és páramentes, a tömítőgyűrű és a nitrogéngáz további védelmet biztosít a természet viszontagságai ellen.
- Vékony kivitel: tartós és könnyű, üveggel megerősített polikarbonát-gyantából készült váz.
- A fázismódosított bevonatú tetőélprizma nagy felbontású képet ad.
- A nagy betekintési távolság tiszta látómezőt kínál, még szemüveg viselése esetén is.
- Gumiburkolat a kiemelkedő rázkódásmentességért és a határozott, kényelmes fogásért.
- A közelpont csak 2,5 m.
- A lencsékhez és prizmákhoz használt, ökológiaiüveg-optika nem tartalmaz ólmot és arzént.
- Az elfordítható-csúsztatható, kattanó beállítási rendszerrel rendelkező gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság.
- Állványadapterrel állványra rögzíthető.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!