Delta Optical SZ-430 és SZ-450 sztereomikroszkóp

7-30x (SZ-430) vagy 10-45x-ös (SZ-450) fokozatmentes nagyítás, alsó-felső LED-es megvilágítás szabályozható fényerővel, 100mm-es munkatávolság, éles, kontrasztos képalkotás.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Ez a kiváló ergonómikus és modern kialakítású sztereomikroszkóp nagyszerű szolgálatot tehet a botanikai, biológiai, entomológiai, paleontológiai, régészeti, numizmatikai vizsgálatokra, akár diákoknak, vagy amatőröknek is. Kiválóan alkalmas egyéb, pl. elektronikai és finommechanikai, restaurátori, kriminalisztikai, vagy sok más egyéb területeken végzendő vizsgálatokra is.

A két mikroszkóptípus egyforma, kivéve a nagyítástartományt. Az SZ-430 esetében 7-30x-ig, az SZ-450 esetében 10-45x közötti nagyítás fokozatmentesen változtatható (zoom-os). Opcionális csereokulárokkal ez a tartomány felezhető, vagy akár két és félszeresére is növelhető. Beépített alsó és felső LED-megvilágítás fényereje függetlenül szabályozható. A betekintés kényelmes, jó minőségű képet látunk vele, a megvilágítás fényereje erős, elegendő mennyiségű.

A trinokuláris változat tartozék fototubussal érkezik, melynek segítségével közvetlenül csatlakoztathatunk hozzá kamerát. Ehhez a modellhez tartozék egy reduktor lencse is, melyet az opcionális kamera C menetébe csavarva annak nagyítását és látómezejét az okulárban látott képhez korrigálja.

Binokuláris, vagy trinokuláris fej, szöge 45º
pupillatávolság – 52-75 mm
fókuszálási tartomány 105 mm
okulárok EW10x/20mm;
dioptriaállítás mindkét okuláron függetlenül állítható
objektív nagyitása  (zoom) – 0,7-3x vagy 1–4,5x
zoom faktor – 1:4,5  (4,5xs)
megfigyelt terület átmérője  Ø20–Ø4,4 mm
munkatávolság – 97 mm
megvilágítás - alsó és felső LED fényforrások
a megvilágító egységek függetlenül kapcsolhatók és szabályozható fényerejűek
a felső megvilágítás szöge állítható
mikroszkóptest aljánlak méretei (körülbelül) 177 x 255 x 38 mm

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.