LCD-35 digitális mikroszkóp

A mikroszkóppal a beépített nagyméretű (3.5”-es, 90mm) LCD kijelzőn keresztül vizsgálhatjuk a preparátumot, de képet és videót is rögzíthetünk vele.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A Bresser LCD-35 digitális mikroszkóppal 40-400x nagyítás között vizsgálhatjuk a preparátumokat. A mikroszkópba belenézni nem lehet, a beépített nagyméretû (3.5”-es, 90mm) LCD kijelzõn keresztül vizsgálódhatunk. Természetesen fényképek és videók készítésére is van lehetõség a beépített 5MP-es kamerával.

Háromféle nagyítás áll rendelkezésünkre a három objektívvel (4x, 10x, 40x), melyek a hasonló objektívvel szerelt vizuális mikroszkópokénál a kis chipméret miatt jóval nagyobb nagyítást adnak (kb. 100x, 400x és 1000x). Az objektívek üveglencsés akromatikus felépítésűek, antireflexiós réteggel ellátva, így a leképezés éles, kontrasztos.

A megvilágítás változtatható fényerejű LED-es, extraként egy felsõ megvilágítás is helyett kapott, mellyel a legkisebb nagyításon (4x objektívvel) rovarok, levelek, ásványok és egyéb élõlények, vagy tárgyak felületvizsgálata is lehetséges. A tárgytávolság ezen a nagyításon 15mm. A tárgyasztal alatt elhelyezkedõ tárcsával a szűretlen kép mellett a megfelelõ színszűrõt is beforgathatjuk a fényútba, így optikai festést alkalmazhatunk.
A képrögzítés felbontása 0.3MP-tõl (640x480) 5.0 MP-ig változtatható fotó üzemmódban, amelyek SD kártyára menthetőek, ennek hiányában a kép nem menthető el, és a képernyőn az "insert SD card" felirat látható, ennek eltüntetésére nincs mód. (Az SD kártya nem tartozéka a rendszenek!) Ezen felül a tartozék USB kábellel a képek és videók számítógépre letölthetõk, mely külön szoftvert nem igényel, a mikroszkópot külsõ USB meghajtóként ismeri fel a Windows operációs rendszer. A képrögzítésre számos egyéb beállítási lehetõség is van, pl. ISO (Auto, v 100), szaturáció, fényesség, kontraszt, fehéregyensúly, stb.
 
A mikroszkópok egyéb hasznos tartozékokat is tartalmaznak:
* preparálókészlet
* 5V-os hálózati adapter
* 5db elõre elkészített preparátum, 3db tárgylemez
* USB kábel

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.