Gemmológiai tartókar drágakövekhez, kristályokhoz

Ezzel az eszközzel apró drágaköveket, ásványpéldányokat úgy helyezhetünk a gemmológiai mikroszkópunk alá, hogy közben forgathatjuk őket.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A drágakövek vizsgálatának egyik legfontosabb lépése a tisztaság és a szín megállapítása. A tisztaságon azt értjük, mennyi zárványt, vagy belső gyengeségi síkot tartalmaz a kő. A szín és az átlátszóság is döntő a kő értékelése során, hiszen az átlátszóság határozza meg a fényjátékot, a kő tüzét. A precíz gemmológiai vizsgálatokhoz ezért a követ áteső és ráeső fényben vizsgálva, forgatni kell, hogy pontos képet kaphassunk belső zárványairól, reflexióiról és értékelni tudjuk fényjátékát.

A tartókar, amely a Lacerta gemmológiai mikroszkóppal (Lacerta Gem4) kompatibilis, akár a legapróbb kövek, kristályok befogására is alkalmas csipesszel rendelkezik. Teljesen körbeforgatható, így a kő minden részlete tanulmányozhatóvá válik.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!


Távcső ajánlat 50000 Ft-ig

Távcső ajánlat 100000 Ft-ig

Mikroszkóp ajánlat 50000 Ft-ig

A legerősebb kezdő távcső


Akciós termékeink

LACERTA Travel Economy utazó mikroszkóp 4x, 10x, 40x JIS objektívvel, mikrofókusszal, LED világítással, beépített tölthető akkumulátorral
LACERTA utazó mikroszkóp LED világítással
Raktárkészlet
Kiszállítás futárral:
Azonnal szállítható
Budapesti üzlet:
Korlátozott készlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Futárszolgálat:Azonnal szállítható
Bolti átvétel:Korlátozott készlet
-31% 53 900 Ft

Legfrissebb híreink a Facebookon