MicroQ XLITE Stand Alone kamerák

MicroQ Stand Alone kamera (egyik változatban 9 hüvelykes képernyővel), Sony STARVIS IMX307c (2.1MP) szenzorral.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Ez a Sony STARVIS IMX307c (2,1 MP) hátulról megvilágított érzékelővel ellátott HDMI-kamera LCD-képernyővel és a mikroszkóp oldalán található C-menetes adapterrel rendelkezik.

A kamera magas érzékenysége miatt csillagászati távcsövekkel is használható. Különösen előnyös a saját monitoros változat csillagászati bemutatók alkalmával, amikor a közönség a monitoron élvezheti a látványt.

A kamera normál HDMI (képernyőhöz csatlakoztatható), és saját képernyős változatban is kapható.

A monitoros változatnál nincs szükség további kábelre és a műszercsoport (értsd: mikroszkóp + kamera + képernyő + navigáció egérrel) számítógép nélkül is használható!

Egy miniszámítógép van beépítve a kamerába. A csatlakoztatott USB-egérrel vezérelve elérhető egy felhasználói felület, amelyen minden kamerabeállítás elvégezhető: a kamera vezérlőpultjától balra (erősítés, expozíciós idő, fényerő, RGB, fehéregyensúly, digitális zajszűrő, film és videó gombok stb...). További funkciók: szálkereszt, tükrözés, fényerő szabályozás, nagyítás/kicsinyítés, állókép, különféle tárolási funkciók stb.). Különféle mérési funkciók (szög, távolság, terület stb.). Van hely egy micro SD kártya számára is, amelyen fényképek és videók tárolhatók. Az USB-egérnek (tartozék) köszönhetően a felvétel elindításához hozzá sem kell érnie a kamerához, így elkerülhető a vibráció, és a kép éles marad.

Tulajdonságok és tartozékok

- Rendkívül érzékeny SONY STARVIS IMX307c (2,1MP) hátsó megvilágítású érzékelő. Felbontás 2,1 MP, ez több, mint Full HD (1920x1080 Px)

- Érzékelő átmérője 1/2,8" (6,5 mm). Pixel méret: 2,9 x 2,9 mikron

- Sebesség önálló üzemmódban, HDMI felbontás: 60 képkocka/mp

- Számítógép nélkül működik: a képernyőmenü az egér mozgatásával érhető el (fedélzeti operációs rendszer)

- Kompatibilitás C-bajonett objektívekkel

- HDMI kamera 9,7 hüvelykes képernyővel

- Egér (az önálló funkciókkal történő navigáláshoz)

- Tápellátás (220V/12V ACDC adapter)

- AJÁNDÉK tőlünk: 16 GB-os micro SD kártya a képek és videók tárolására

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!