Meopta MeoStar B1 7x50, 10x50 és 12x50 binokulár

Az 50mm-es lencseátmérőjű MeoStar binokulárok a kisebb modellekhez képet nagyobb teljesítményt nyújtanak, kitűnően használhatóak mindenféle körülmények között, hajnali pirkadattól az esti szürkületig.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Az 50mm-es lencseátmérőjű MeoStar binokulárok a kisebb modellekhez képet nagyobb teljesítményt nyújtanak, kitűnően használhatóak mindenféle körülmények között, hajnali pirkadattól az esti szürkületig.
Lebilincselő a képalkotásuk  és rendkívül ergonómikus, kézreálló tervezésük. A strapabíró, aluminium ötvözetből készült ház precíziós optikát rejt, melyeken a Meopta saját fejlesztésű "MeoBright 5501 Ion Assisted" lencsebevonatait találjuk. Rendkívül éles, kontrasztos és élénk színek jellemzik a képet, széles, jól korrigált látómezővel. Élmény vele a távcsövezés. Mindegyik modell rendkívül kényelmes betekintésű és igen széles látómezővel rendelkezik.

7x50: Különösen nagy látószögű és fényerejű modell, mely legfőképpen szürkületben mutatja meg igazi tudását. A viszonylag kicsi nagyításnak köszönhetően igen stabilan, remegésmentesen tartható a kézben.

10x50: Általános modell, mely 40%-kal nagyobb nagyítást, így részletesebb képet ad, mint a 7x-es modell. Közepes távolságokra használva részletesebb képet kapunk. 

12x50: Távoli megfigyelésekhez javasoljuk, ahol a kisebb nagyítások már nem elegendőek.

Specifikációk:

  • MeoBright 5501 - A Meopta saját szabadalma, mely egy különlegesen hatékony tükröződéscsökkentő (antireflexiós) bevonat, mely 99,8%-os fényáteresztést garantál minden üvegfelületen. Ez a bevonat minden üveg/levegő felületen rajta van. Segítségével maximálisan kiküszöbölik a reflexiókat és szellemképeket a kép teljes egészén.
  • MeoShield - MeoShield ion-assisted bevonat védi a külső lencsetagokat. Kemény réteget képez a felületeken, így a lencsék ellenállóbbak a karcok és a kopás ellen. A MeoShield technológia ellenállóképessége és tartóssága megfelel a katonai követelményeknek is.
  • Különleges lencsetagok - Az egyénileg tervezett lencsetagok különös gonddal csiszoltak és polírozottak, így biztosítva a különüösen magas optikai teljesítményt.
  • Vízálló - Mindegyik modell 100%-ig vízálló, tökéletesen védett a pára, eső és hó ellen is.
  • Párásodásálló - Mindegyik modell nitrogén gázzal töltött, így biztosítva a belső párásodás elleni védelmet.
  • Prizma Rendszer -  A Schimdt-Pechan porizmarendszer +/- 1 ívmásodperces pontossággal csiszolt, ami tökéletes képalkotást garantál. Így akár több órás távcsövezés alkalmával sem fárad el a szmünk.
  • Fókusz és dipotria állító rendszer - A központi élességállító rendszer finom, precíz és holtjátékmentes fókuszálást garantál. A középső dioptriaállító mechanizmust könnyű kezelni, +/- 3D állítást tesz lehetővé.
  • Védőgumi borítás - A távcső külsejét borító gumi bevonat védelmet ad a távcsőnek és ergonómiailag úgy tervezték, hogy kényelmes fogást adjon, csökkentve a kéz fáradtságát.
  • Távcső váza - A repülőgép Aluminiumból gyártott test különlegesen masszív, hogy a távcső a legmostohább körülményeknek is ellenálljon.
  • 30 év garancia - Az összes MeoStar binokulár 30 év garanciával rendelkezik (ehhez vásárlás után regisztráció szükséges).

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 30 év általános jótállást vállalunk. Az elektronikai alkatrészekre a jótállás időtartama 1 év. A jótállási feltételekről részletesen a jótállási jegyen talál tájékoztatást.

Távcső ajánlat 30eFt-ig
Távcső ajánlat 30-60eFt között
Mikroszkóp ajánlat 40eFt-igAkciós termékeink

Minox BV 8x56 BR binokulár
Minox BV 8x56 BR binokulár
Raktárkészlet
Budapesti üzlet:
Folyamatosan raktáron (4+ db)
Kiszállítás futárral:
Kiszállítás 24-48 órán belül
Bp. üzl.:Folyamatosan raktáron
Kiszáll.:Kiszállítás 24-48 órán belül
-16% 99 500 Ft
PARD NV007 digitális éjjellátó feltét beépített 850nm infravetővel, zöld képernyővel, standard 16 mm-es objektívvel
PARD NV007 digitális éjjellátó feltét beépített 850nm infravetővel, zöld képernyővel, standard 16 mm-es objektívvel
Raktárkészlet
Budapesti üzlet:
Korlátozott raktárkészlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Kiszállítás futárral:
Korlátozott készlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Bp. üzl.:Korlátozott készlet
Kiszáll.:Korlátozott készlet
-12% 187 000 Ft

Legfrissebb híreink a Facebookon