Leica Geovid 8x42 és 10x42 HD-B távolságmérős keresők

Az új Leica Geovid HD-B távcsövek 8x42 és 10x42-es méretben készülnek. A HD (High Definition) technológia professzionális optikai teljesítményt takar, a fluorid üveg pedig színihiba-mentes képet nyújt a szélekig.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

További lényeges fejlesztés a Leica AquaDuraTM bevonat a külső felületeken. Ez lepergeti az esőcseppeket és a párát, valamint egyszerűbbé teszi a külső lencsefelületek tisztítását. Legfontosabb optikai tulajdonsága a széleken is tökéletesen éles kép, ami segít a legfinomabb részletek megpillantásában is. A távolságmérő mérési tartománya 10 métertől 1825 méterig terjed, ami minden igényt kielégít a cserkelés, természetjárás, birtokvédelem, nappali és szürkületi vadászat területén.

A LED kijelző fénye automatikusan optimális értékre áll be a fényviszonyoknak megfelelően, így nem kápráztat el gyenge fényviszonyok esetén sem, és nappal is jól látszik.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 5 év általános jótállást vállalunk. Az elektronikai alkatrészekre a jótállás időtartama 1 év. A jótállási feltételekről részletesen a jótállási jegyen talál tájékoztatást.