Pulsar Axion Key XM hőkamera monokulár család

A Pulsar cég legkisebb kamerája könnyen elfér a zsebben, bárhová magunkkal tudjuk vinni. Nagyon kompakt, könnyen kezelhető, ergonomikus modell, mégis nagy teljesítményű. 320x240 pixeles érzékelőjén a pixelméret mindössze 12 mikrométeres. Ennek és a magnézium ötvözetű háznak köszönhetően súlya csak negyed kilogramm.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Pulsar Axion Key XM22: 22 mm-es f/1,2-es objektívjével a családja legkisebb nagyítású hőkamerája, a detektálási távolság mégis 950 méter, ami a legtöbb megfigyelési területre elegendő. Nagyítása 2-8x között változtatható. Kijelzője 960×720 LCOS képernyő.

Pulsar Axion Key XM30: A nagy fényáteresztő képességű frontlencse a szenzor 12 µm-es pixelméretével karöltve remek felderítőképességgel ruházza fel az Axion hőkamerát. Egy átlagos 1.8 méter magas objektum (emberalak) teljes sötétségben is akár 1200 méteres távolságból detektálható. Az új 12 µm-es technológiának köszönhető a nagyobb mértékű optikai nagyítás és nagyobb észlelési távolság, és ugyanez a paraméter segít kompaktabbá tenni a készüléket.Kijelzője AMOLED 1024x768 pixel, videó és képrögzítés is lehetséges. A készülékház könnyű alumínium ötvözete példás szerkezeti merevséget és tűrőképességet biztosít, míg ezzel a konstrukcióval sikerült megőrizni a kis tömeget és kiváló ergonómiájú kialakítást.

Pulsar Axion Key XM30S: Az előző XM30 továbbfejlesztett változata. Azkészülék az összes olyan funkcióval rendelkezik, amely a legfejlett berendezésekben megtalálható - beépített 16 GB memóriával rendelkező képrögzítővel és videorögzítővel, valamint egy WiFi modullal, amely lehetővé teszi a távvezérlést és a kép előnézeti lehetőségét egy mobil eszközön. Az ingyenes Stream Vision alkalmazás elérhető Android és IO-k számára. A kép időjárásálló HD AMOLED képernyőn jelenik meg, 1024x768 pixel felbontással, egy ilyen képernyő használatának köszönhetően a készülék -25 és +40 fok közötti hőmérsékleti tartományban képes működni. Az egészet könnyű magnéziumházba borítják, teljesen vízálló (IPX7 védettségi osztály), a súlya 250 g.Az Axion egy 3200 mAh kapacitású APS3 akkumulátorral működik, és több mint 4 órán keresztül képes megállás nélkül működni.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 1 év garanciát vállalunk.

Ajánlott kiegészítők

Pulsar APS3 akkumulátor
Raktárkészlet
Budapesti üzlet:
Korlátozott raktárkészlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Kiszállítás futárral:
Korlátozott készlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Bp. üzl.:Korlátozott készlet
Kiszáll.:Korlátozott készlet
Kosárba15 900 Ft

A kiegészítők árengedménye csak valamely fő termékkel való együttes vásárlásuk esetén érvényes, két kiegészítőre egy fajtából.