IRay X-Eye E6 hőkamera

Elképesztő részletesség, manuális fókusz, 640x480 pixeles érzékelő, 17 µm pixelméret. Az X-Eye E6+ változat objektívje 35 mm-es (1,5-6x nagyítás, 17x13 fok látómező), míg az X-Eye E6pro változat objektívje 50 mm-es (2,1 - 8,4-szeres nagyítás 12x9 fok látómező), 1360 m, illetve 1945 m észlelési távolság (emberalak).

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Csúcskategória a gyakorlatban

Innovatív, kimagasló tulajdonságokkal és elképesztő képélességgel rendelkező segédeszköz az éjszakában. Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6-al tökéletes élesség mellett figyelheti meg a célpontot. A rendkívül nagy felbontású szenzor és a kimagaslóan részletes kijelző miatt nem bújhat meg semmi a sötétben. Amikor a legmodernebb hőkamerák is a sötétben tapogatóznak, és korlátozott felbontásuk miatt nem detektálhatnak hőmérséklet különbséget, az E6 Pro tulajdonosa akkor is ki fogja szúrni a legapróbb eltérést is akár kilométerekre, vagy a legapróbb eltérést a késő esti, vagy hajnali helyezkedéskor egy sűrűbb, bozótos, erdős rész peremén. Pontossága, részletessége mellett egyszerű, logikus és gyors kezelhetősége teszi nagyon átgondolt készülékké.

Rendkívüli hatékonysággal és biztonsággal használható cserkelés, után keresés és megfigyelés közben is. 1280x960 felbontású kijelzője a jelen technológia maximumát nyújtja felhasználójának. Az olcsóbb kategóriás hőkamerákkal összehasonlítva képe élménnyé teszi a megfigyelést. a segítségével új távlatokat nyit az élesség beállíthatóságával. je eleve nagy távolságok pásztázására teszi alkalmassá. 50 mm-es fókusztávolsága ezekre a legtávolabbi pontok megfigyelésére optimalizált, mely esetben az észlelési távolság egy autó esetében akár 4000 m feletti, emberalak esetében pedig 1900 m is lehet. Az azonosítási távolságok is magukért beszélnek. Remek felbontásának köszönhetően egy autó formája akár 1100 m-ről, emberalak pedig akár 480 m-ről egyértelműen azonosítható. A ennél a kategóriánál pedig már szinte magától értetődő.Manuális fókusz2.1-szeres alapnagyítású objektívtávolságbecslő funkció

Beépített 8 GB-os adattárának köszönhetően egy "személyben" testesít meg több eszközt. Lézer pointer segítségével lehet hasznos eszköz például kereső és mentőalakulatok munkájában.

A beépített Wifi-nek köszönhetően pillanatok alatt csatlakoztathatjuk Pc-nkhez, melyről egy nagyon egyszerű metódussal ftp kliens használatával azonnal a számítógépre kerülhetnek a kiválasztott fényképek és videók. "Live Video transmission" funkciója lehetővé teszi a rögzített videó azonnali megosztását. Emellett analóg RCA videó jel kivezetéssel is rendelkezik.

Az 50 mm-es fókusztávolságú optikának és a 2.1-szeres alapnagyításnak köszönhetően szűkebb a látószög, így a nagy távolság nem akadály, a dioptria állítóval pedig bárki saját szeméhez állíthatja be a képet.

  • Nagyítási fokozatai: 2x, 4x, 8x
  • 1280x960 kijelző felbontás
  • 640x480 érzékelő felbontás
  • 17µm pixelméretű érzékelő
  • 50 Hz képfrissítés
  • 50 mm-es fókusztávolságú optika
  • Beépített 8 GB memória
  • WiFi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!)
  • lézer pointer

Specifikációk:

Objektív rendszer50 mm-es fókusztávolság
Nagyítás (alap)2.1x
Digitális zoom2x, 4x
Legkisebb nagyítás2.1x
Legnagyobb nagyítás8.4x
Szenzor640x480 nagy teljesítményű VOX detektor
Filmfelvételvan
Kijelző1280 x 960 LCD
Adat tárolásbeépített 8 GB-os adattároló
Energiaellátásbeépített Li-ion, újratölthető
CsatlakozókDC5V/2A(Mini USB)
Észlelési távolságÉszlelés / Azonosítás:
gépjármű: 4576 / 1144 m
emberalak: 1945 / 486 m
Állvány csatlakozás1/4
Dioptria kompenzációvan
Képfrissítés50Hz
Kijelző szín üzemmódokfehér kiemelés, fekete, vörös, színes (túlszaturált), madarász
Látómező12°x 9°
Látószög12°x 19°
Legkisebb fókusztávolság3m
Spektrális méréstartomány8-14μm
Ütésállóság1m-ről történő leejtésig
Üzemidő4 óra (akku kímélő módban)
VízállóságIP67
Működési / tárolási hőmérséklet-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek185 x 65 x 64 mm
Tartozékokobjektív védő, analóg videókábel
Színefekete
Egyéb tulajdonságokWifi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!), fotó, videókészítés, lézer pointer, szálkereszt, távolságmérő, forró pont kereső
PIP módban 8-szoros nagyítás!
Tömeg520g
Jótállás2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.