IRay X-Eye E3n hőkamera

Nagy látómező, 384x288 érzékelő felbontás, 19 mm gyújtótávolságú optika

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

720x540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 19 mm-es fókusztávolságú objektívnek, a 0.85-szörös alap nagyításnak és 384x288pixel felbontású 17µm-es érzékelőnek köszönhetően igen széles a látómező.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál.

beépített akkumulátorral akár 15 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Specifikációk:

Objektív rendszer19 mm gyújtótávolságú, fix fókusztávolsággal
Nagyítás (alap)1x
Digitális zoom2x 4x
Legkisebb nagyítás0.9x
Legnagyobb nagyítás3.4x
SzenzorVOX hűtetlen FPA detektor 384x288, 17 µm pixelméretű érzékelő
Filmfelvételnincs
Kijelző720 x 540
Adat tárolás-
Energiaellátásbeépített Li-ion, újratölthető
CsatlakozókDC5V/2A(Mini USB)
Észlelési távolságÉszlelés:

emberalak: 696 m
Állvány csatlakozás1/4 colos menet
Dioptria kompenzációállítható
Képfrissítés50 Hz
Kijelző szín üzemmódokForró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas
Látómező19.5° x 14.7°
Látószög19.5° x 14.7°
Spektrális méréstartomány8-14μm
Üzemidőakár 15 óra
VízállóságIP66
Működési / tárolási hőmérséklet-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek160 x 62 x 62 mm
Tartozékokhőkamera, objektív védő kupak, töltő kábel, használati útmutató
Színezöld
Egyéb tulajdonságokNETD: 50mk@30℃;a kamera kikapcsolt állapotában kis teljesítményű LED elemlámpaként is használható
Tömeg320g
Jótállás2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 1 év garanciát vállalunk.