InfyRay CH50 V1.0 hőkamera előtét

Nagy felbontás, kristálytiszta kép, 50 mm gyújtótávolságú objektív, 640x512 szenzor felbontás, pixelméret: 12 μm, 1-szeres optikai, 4x digitális nagyítás, tartozék 2 garnitúra tölthető RCR123 akku + töltő

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Az InfiRay bemutatja új, kivételesen nagy teljesítményű hőkamera előtétét.

Miért ajánljuk?

  • Mert kategóriájában az egyik legkönnyebb és legkompaktabb.
  • Mert szenzor mérete lenyűgöző felbontást garantál.
  • Mert egy eszközben több belövési profil elmenthető.
  • Mert keresőként is használható.
  • Mert már sokan használják elégedetten.

Az InfiRay Xclip CH50 egy teljesen új fejlesztésű szenzorral felszerelt, sokat bizonyított készülékházzal felruházott infravörös hőkamera előtét, mely a tartozék fix 2.9x nagyítású okulárral keresőként is használható. Extrém kompakt, extra könnyű, rendkívül masszív kivitelű. Képalkotó technológiája révén - az éjjellátó készülékektől eltérően - nem  igényel külső fényforrást, működését pedig az erős fényhatások sem befolyásolják negatívan.
A képminősége parádés. Minden eddigitől részletesebb, precízebb, látványosabb a kijelző által átadott élmény. Az új szenzor felbontása miatt a pixeleket itt már elfelejthetjük. Előtétként és keresőként éjszaka, vagy kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható fűvel, bozóttal, faágakkal fedett területen objektumok megfigyelésére még esős, ködös, szmogos körülmények között is. Alap állapotában - előtétként - 1-szeres nagyítású eszköz. A CH50 esetében előtétként is elérhető a 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítás. Keresőként, az okulár rögzítésével pedig az alap 2.9x okulár nagyítást többszörözi az említett nagyságrendben egészen 11.6x-ig. A szenzor - pixel méret - fókusztávolság arányításának köszönhetően közepesen szűk látómezővel a nagyobb távolságok legyőzésére hivatott. Céltávcsövön lenyűgöző teljesítményre és precizitásra képes.

Előtétként használva jó minőségű céltávcsövön ezzel a szenzor felbontással akár 15-szörös !!! nagyításon is használható.

Rendkívül nagy szilárdságú házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként is praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé.
Az InfiRay hőkamerák szenzorát, kijelzőjét, a látott képet ismerve egyedülálló élményt nyújt használat közben. Az elektronikus iránytű, dőlésszögmérő és gyorsulásmérő mellett még számtalan valóban hasznos tulajdonság teszi igazán remek eszközzé.

Gyors gombbal válthatunk a négyféle színmód (Fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt és paletta) közül. A kijelző fényerejének állításával széles intervallumban tehetjük pihentetővé, vagy erőssé képét, állíthatunk a kontraszton. Választhatunk automata és manuális kalibrálás között, aktiválhatjuk a Bluetooth kapcsolatot (tartozék távirányítóhoz) és a videó kimenetet. Emellett a kijelző tájolására is menüből van lehetőségünk. 1280x960-as felbontású OLED kijelzője bámulatosan tiszta képet produkál nappali és éjszakai viszonyok között is, a jó fogású fókusztárcsának köszönhetően a kép mindig rendkívül meggyőző. Az inaktív pixelek korrekciója menüpont segítségével a kijelző karbantartása is megoldott.  

Az előtét USB-C kimenettel rendelkezik, ami a tartozék kábellel normál USB és analóg video-kimenettel (PAL rendszer) csatlakoztatható. Tápellátását 2 db CR123-as elem, vagy tölthető RCR123-as vagy 16650-es akkumulátor szolgáltatja. A szett 2 garnitúra (4 db RCR123) tölthető akkumulátort és egy 2 öblös töltőt tartalmaz.
Összességében elmondható, hogy a tudás, teljesítmény, paraméterezhetőség és strapabírás tekintetében az egyik legkiegyensúlyozottabb készülék a piacon.
Kisebb testvére, a CL42 már sok felhasználót győzött meg strapabíróságáról és megbízhatóságáról. Az új szenzorral pedig ezek az értékes tulajdonságok immár kimagasló képalkotói teljesítménnyel párosulnak.

Használat előtétként

A betekintő oldalon extrém masszívan, menettel rögzíthető a céltávcső adapter, mely különféle méretekben elérhető. Amennyiben ismeri céltávcsöve frontlencse tubusának külső átmérőjét, a szükséges adaptert külön megvásárolhatja. A céltávcső adapter a szettnek nem tartozéka.

Ehhez javasoljuk a Rusan adaptereinket, melyek a céltávcső átmérőjére méretpontosan kaphatóak, így lesz a rögzítés stabil.

Kompenzátoros fegyverekhez nem ajánlott.

Specifikációk:

Kijelző: OLED 1024x768 Objektív: 50 mm gyújtótávolság
Vízszintes látószög (°) : 8.8 Használati útmutató : Kattints
Betekintési távolság: 30 mm Csatlakozók: USB-C a házon, normál USB és analóg videójel (RCA) végződéssel
Digitális zoom: 1x, 2x, 4x, tartozék okulárnak fix 2.9x, összesen: 11.6x Dioptria kompenzáció: - 5 / + 5 dpt
Egyéb tulajdonságok: digitális iránytű, digitális dőlésszögmérő, Bluetooth-al távirányítható, négyféle színmód, fegyverkalibrálás, standby, inaktív pixelek korrekciója; adapter menet: M52x0.75;
A V1-nél tartozék 2,9x okulárral, kereső üzemmódban 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítást enged a szoftver, így 11,6x-ig használható keresőként..
Energiaellátás:
2 x CR123 vagy 2 x 16650 Észlelési távolság : 2597 m (1.7 x 0.5 m) embernagyságú objektum esetén Felbontás:
1024x768 színes OLED Gyártó : InfiRay Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra Képfrissítés: 50 Hz Kijelző szín üzemmódok:
négyféle: fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt, paletta Látószög: 8.8° x 7.0° Legkisebb fókusztávolság (m):
2 Méretek: 166 x 60 x 68 mm Szenzor:
640x512 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 40 mK Szín: fekete Tartozékok:
előtét, rögzíthető 2.9x nagyítású okulár kereső üzemmódhoz, Bluetooth távirányító, tok, 2 garnitúra (4 db) tölthető RCR123 akkumulátor és egy két öblös töltő, CR2032 elem a távirányítóhoz Tömeg (g): 420 Vízállóság:
IP66      

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 3 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat.