InfiRay Cabin CBL25 hőkamera

25 mm fókusztávolságú objektív, manuális fókusz - 384x288 pixeles érzékelő, 12 µm-es pixelméret - 2,5-10-szeres nagyítás (2,5x optikai + max 4x digitális) - látószög: 10,5°, NETD<=40 mK - észlelési távolság (emberalak): 1300 m - fém ház

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Az InfiRay bemutatja új, sokoldalú hőkamera keresőjét, a Cabin széria második tagját 25 mm-es fókusztávolsággal. Az új tervezésű fém ház a funkció ihlette dizájn jegyében jött létre. A mérnökök szerették volna egy készülékben integrálni a kiváló komfortot, a cserélhető akkumulátort és egy új funkciót, a beépített, fókuszálható keresőlámpát.

A Cabin egy igazi karakterként kezdi pályáját. A kényelmes, egykezes üzemelés eddig is jól ismert volt a tubus-szerű felépítés használata során, az új, emelt formaterv pedig tovább viszi ezt az átgondolt ergonómiai kialakítást. Mindezek mellett érdemes megemlíteni az új fókusztárcsát, mely mindössze 100° tartományban gyors fókuszálást tesz lehetővé a készülék alján - a minél pontosabb képi élményért.

A kényelmes betekintőn keresztül egy 1280x960 pixel felbontású, HD kijelző közli a sokadik generációs, 384x288 pixel felbontású, 40 mK hőérzékenységű szenzor információit. Mára általánosan elismertté vált az InfiRay szenzorok kristálytiszta, kontúros és részletgazdag képe. A 25 mm-es fókusztávolság és a szenzor méret együttesen egy olyan jól illesztett kompromisszumot eredményez, mely mind közeli, mind pedig közepes távolságon hasznos információk tömegével kényezteti a felhasználót. Az új funkciókkal pedig ezen felhasználók köre is lényegesen tágul. Akár vadászati, akár kereső, felderítő, katasztrófavédelmi szolgálatokban, akár horgászok, vagy őrző-védő szolgálatot ellátók körében rendkívüli sikerre számíthat az újdonság.

A Cabin egy saját fejlesztésű Vanádium-Oxid detektor segítségével jeleníti meg az infravörös hőképet. Nagy teljesítményű elektronikájával ultra tiszta képe nagyban segíti a hatékony és gyors detektálást éjjel és nappal.

Az InfiRay rossz időjárási körülmények esetére is felkészítette készülékét, így az "Ultra tiszta" mód nagyban javít a megjelenítésen párás, vagy esős időben is.

A kategória élvonalába emeli a kép a képben (PIP) mód, mely az aktuális nagyításhoz képest még 2-szeres digitális nagyításon mutatja a kép közepén látható területet. A távolságbecslő funkció segítségével a vadász jó hatékonysággal határozhatja meg a látott vad távolságát. A funkciók sorát tovább gazdagítja a beépített mozgásszenzor és az elektronikus iránytű is, mely szintén nagy segítség lehet pl. kereső szolgálat során.

A 3,6 V-os, 3100 mAh kapacitású akkumulátor cserélhető a készülék házában. Akkumulátorból 2 db is jár a készülékhez. A nagy kapacitású akkumulátorok akár 7,5 óra üzemidővel ruházzák fel a Cabin-t. A pillanatok alatt cserélhető akku pakk új távlatokat nyit a készülék terepi és hosszú távú felhasználását illetően.

A 3 W-os beépített LED fényforrás kétfokozatú és fókuszálható. Ennek segítségével a Cabin felhasználója az utolsó 50 méteren már lámpázva is kereshet.

Fedezze fel az InfiRay új irányát! Meg fog lepődni. Évek alatt kiforrott ötletek átgondolt csomagja ölt testet ebben az újdonságban.

Specifikációk:

Alap nagyítás (x): 2.5
Gyártó : InfiRay
Energiaellátás: cserélhető akkumulátor
Kijelző: 1280x960 HD LCOS
Jótállás: Gyártó által vállalt garancia: 3 év, az akkumulátorra 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek: 165 x 50 x 85 mm
Csatlakozók: RCA output
Működési / tárolási hőmérséklet: -20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Betekintési távolság: 20 mm
Objektív rendszer: 25 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusz
Adat tárolás: 16 GB beépített memória
Vízállóság: IP66
Spektrális méréstartomány: 8-14μm
Digitális zoom: 1-4x
Kijelző szín üzemmódok: Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Képfrissítés: 50 Hz
Látószög: 10.5 º×10.4 º
Nagyítás: 2.5x
Tömeg (g): 380
Legkisebb fókusztávolság: 1
Legkisebb nagyítás: 2.5
Legnagyobb nagyítás: 10
Felépítés: Egyszemes kereső
Vízszintes látószög (°): 10.5
Észlelési távolság: 1300 m (emberalak)
Szenzor: VOX hűtetlen IRFPA detektor 384x288, 12µm pixel méret
Tartozékok: hőkamera, 2 db cserélhető akkumulátor, dokkoló töltő 2 akkuhoz, töltő kábel RCA video kivezetéssel, profi kordura tok, nyakpánt
Szín: fekete
Hőszenzor: 384x288 12µm

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!