Guide Track IR25 hőkamera

25 mm fókusztávolság, 1.65 - 6.6-szoros nagyítás (1.65x optikai, 1 - 4x digitális), manuális fókusz, F1.1 optika, 400x300 pixeles érzékelő, 17 µm pixelméret, 1280x960 nagyfelbontású kijelző, észlelési távolság: 700 m (emberalak)

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Az okos szett tartalma:
Guide Track IR25 hőkamera
Leitz-Hungaria logózott cipzáros erős vászon tok pánttal
Párnázott, széles, kényelmes vállpánt powerbank zsebbel, mely a mellékelt szemes csavarral a hőkamera állványmenetében rögzíthető - biztos védelem, azonnal kéznél van
MyThermal 10 - 10.000 mAh-s powerbank két USB kimenettel

A Track IR a Guide új generációs egykezes hőkamera sorozata, mely nagy teljesítményű termikus képalkotással áll a felhasználók rendelkezésére előnytelen körülmények között, vagy akár teljes sötétségben is. Funkcióit tekintve kielégíti a legmesszemenőbb igényeket is, mivel megtalálható benne a finom (0.1-szeres) folyamatos digitális nagyítás lehetősége, a távolságbecslő funkció, többféle oldalról beállítható képminőség, kép a képben funkció segítségével láthatjuk a legfontosabb részleteket, illetve egyéb hasznos beállítási lehetőségek teszik sokféle felhasználásra alkalmassá a készüléket.

Az 50 Hz-es képfrissítés révén az éles képalkotás mellett a látott kép mindig folyamatos és dinamikus. A külső micro HDMI csatlakozó segítségével a képe külső megjelenítőn is látható. 

A 25 mm-es fókusztávolságú kivitel nagy látószöggel rendelkezik, így jól használható kisebb távolságokra. A kijelző 1280x960 pixel felbontású HD+. Képe selymes, a szemet a legsötétebb órákban is kíméli. A kijelző széleskörű beállíthatósága révén minden napszakhoz és témához jól beállítható. Az alapból kb. 2-szeres nagyítása a 2-szeres és 4-szeres folyamatos digitális zoom segítségével jól megfigyelhetővé teszi a közepes távolságra lévő tárgyakat és élőlényeket is. A manuális fókusz gyorsan és pontosan beállítható, hogy a legrövidebb időre se vesszen el a megfigyelt élőlény.

A fekete, fehér és vörös kiemelések segítségével mindig beállítható a leginformatívabb képmód. Ergonómiája párját ritkító. Akár teljes sötétségben is tökéletes az eligazodás a jól kitapintható, formatervezett, csendes működésű gomboknak köszönhetően.

A rejtőzködés tökéletes, a vadászt nem árulja el semmi:

  • a működést jelző LED kikapcsolható
  • a betekintő kialakítása miatt nem szűrődik ki a kijelző fénye
  • szuper csendes működtetésű gombok
  • zajtalan kalibráció

A beépített távolságbecslő segítségével gyorsan arányítható a kijelző középpontján látható tárgy, vagy élőlény a betáplált (és nagyításhoz igazodó) általános nyúl, disznó és szarvas test méretekhez.  

A Guide Track IR WiFi kapcsolat segítségével kapcsolódhat mobiltelefonhoz. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően telefonról is könnyedén aktiválhatóak a képminőség módosítás, színpaletták állítása, folyamatos zoom, fotó, videó, illetve forró nyom követés. USB-C töltőaljzat segítségével a töltési idő rövid, a micro HDMI aljzat segítségével a vezetékes képátvitel minősége javult nagy mértékben. A jó fogású készülékház, az IP66 minősítés és az 1 méterig ütésálló szerkezet hosszan tartó, jól használható készülékké teszik az új hőkamerát.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Specifikációk:

Objektív rendszer25 mm F1.1, manuális fókusz
Nagyítás (alap)1.65x
Digitális zoom2x, 4x
Legkisebb nagyítás1.7x
Legnagyobb nagyítás6.6x
Szenzor400x300 pixel 17 µm pixel méret
Kijelző1280 x 960 pixel, 0.4 coll színes LCOS
Adat tárolás16 GB memória
Energiaellátás2x18650 akku, 6000 mAh
Csatlakozókmicro HDMI kimenet, USB Type C
Észlelési távolságÉszlelés: Azonosítás:
emberalak: 700 m 350 m
autó (2.3x2.3 m): 1700 m 700 m
Állvány csatlakozásvan
Képfrissítés50 Hz
Látószög15.4°x 11.6°
Legkisebb fókusztávolság2m
Spektrális méréstartomány8 - 14 µm
Működési / tárolási hőmérséklet-10 - +50°C / -30°- +60°C
Méretek192x65x71 mm
Színefekete
Egyéb tulajdonságokbeépített WiFi, livestream funkció
Tömeg470g
Jótállás2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.