Guide IR510 Nano 1 hőkamera

A Guide kézi hőkamerája egy roppant egyszerűen kezelhető készülék, mely az éjszaka éber őre lehet hobbi célú és professzionális megfigyelések esetén is. Kis tömege, végtelenül leegyszerűsített funkciói révén úgy tudja bárki használni, hogy közben nem kell beállítások, funkciók tömkelegét észben tartania. A beépített LED fényforrás elemlámpa funkcióval is felruházza a hőkamerát.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Megbízhatósága, képességei ideálissá teszik a vadvilág felfedezésére, egy vadász kezében pedig jelentősen lerövidíti a vad keresésének, vagy az utánkeresésnek az idejét. Ugyanígy katasztrófavédelmi és mentési felhasználása, a benne rejlő őrzés-védelmi lehetőségek mind-mind a felhasználót segítik.

Rendkívül jó megjelenés, strapabíró felépítés, gumírozott bevonat. Elvárton felüli pára-, víz- és ütésvédelem. Minden együtt, hogy egy hosszú ideig használható, megbízható készülék legyen a birtokunkban. 1 méter magasságról történő leejtésig ütésálló, betekintőjénél gumírozott rész biztosít a kiszivárgó fény ellen.

Standard analóg videó kimenete PAL és NTSC kompatibilis, a kimenete menüből aktiválható. A micro USB aljzat a töltés és az adatcsere feladatát is ellátja. Dioptria állító tárcsa segítségével bárki szeméhez állíthatja a kijelző élességét. 

A készülék alján lévő 1/4"-os állványmenettel szabvány állványon rögzíthető.

Kifejezetten ajánlott:

  • vadászoknak, erdőgazdálkodóknak
  • bűnüldözési szerveknek
  • túrázóknak
  • határvédelem részére
  • katasztrófavédelem részére
  • őrző-védő szolgálatoknak

Jellemzők:

  • Extra könnyű és akár egy nagyobb zsebben is elfér: ergonomikus formatervének köszönhetően kényelmes fogás, könnyű megtartás, akár órákig is tartható megfigyelés közben, különösebb fáradtság nélkül. 
  • Egyszerű használat: nagyon praktikus, egykezes használatra tervezett működtetés, mindössze három gomb használatával segíti az eligazodást anélkül, hogy működtetése különösebb koncentrációt igényelne.
  • Modern technológia: a legújabb generációs LCD LCOS kijelző kiváló képminőséget garantál.  

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Objektív rendszer: 19 mm-es fókusztávolság, fix fókusz

Nagyítás (alap): 1.4x

Digitális zoom: 2x, 4x

Legkisebb nagyítás: 0.9x

Legnagyobb nagyítás: 3.6x

Szenzor: 400 x 300 -as szenzor 17 μm-es pixelmérettel

Filmfelvétel: nincs

Kijelző: színes 0.2 collos LCOS

Adat tárolás: 16 GB belső memória

Energiaellátás: újratölthető beépített Li-Ion, 3.7V, 3200 mAh

Csatlakozók: standard micro USB adapter, max 10W, töltésre és adatkábelhez, analóg videó kimenet PAL és NTSC kompatibilis

Észlelési távolság:

                        emberalak:         jármű:

Detektálás:      500 m               1300 m

Azonosítás:      300 m                500 m

Dioptria kompenzáció: van -4 - +4 dpt

Képfrissítés: 50 Hz

Kijelző szín üzemmódok: 6 színmód - Fekete kiemelés, fehér kiemelés, vörös kiemelés 1, vörös kiemelés 2, vörös kiemelés 3

Látószög: 19.0°×14.5°

Legkisebb fókusztávolság: 2m

Opcionális tartozékok: 40 mm-es fókusztávolságú objektív toldalék

Spektrális méréstartomány: 8μm - 14μm

Üzemidő: több mint 5 óra

Vízállóság: IP66

Működési / tárolási hőmérséklet: -10℃ - +50℃ / -30℃ - +60℃

Méretek: 168mm × 67mm × 62mm

Tartozékok: hőkamera, tápkábel, USB adatkábel, analóg videókábel, objektívvédő kupak, csuklószíj, vállszíj, puha falú tok, használati útmutató

Színe: fekete

Egyéb tulajdonságok: Fénykép rögzítés, Forrópont keresés, WiFi, töltés visszajelző, Freeze funkció, kijelző fényerő állítás

Tömeg: 350g

Jótállás: 2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.