Hikmicro Panther 2.0 Hőkamera Céltávcső Távolságmérővel

A Hikmicro Panther 2 LRF kiváló választás azon vadászok számára, akik egy megbízható és fejlett hőtávcsövet szeretnének, amely ellenáll a zord időjárási körülményeknek, miközben kristálytiszta képet biztosít számukra a 20mk alatti NETD érzékelőnek és a beépített lézeres távolságmérővel történő pontos távolságmérésnek köszönhetően.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A Hikmicro Panther 2 LRF egy erős és megbízható eszköz azon vadászok számára, akik a vadászat élményét a következő szintre szeretnék emelni. A távcső ultratiszta képpel rendelkezik, lenyűgöző részletfelismeréssel és nagy hőérzékenységgel, így tökéletesen alkalmas a háttérben lévő tárgyak apró részleteinek könnyű és tiszta azonosítására még a legnehezebb időjárási és gyenge fényviszonyok között is. A távcső 384 x 288 vagy 640 × 512 pixeles felbontással, kiváló minőségű, gyors F1.0 objektívvel és 600 méteres pontosságú lézeres távolságmérővel rendelkezik.

A beépített LRF pontos távolságmérést biztosít, így pontosan meghatározhatja a lövés időpontját. A távcső kompakt és ésszerű felépítésű, így a vadászok számára problémamentes kezelési élményt nyújt. Szélsőséges hőmérsékleti környezetben is jól működik -30 °C-tól +55 °C-ig, és IP67-es vízállósági besorolással rendelkezik, amely magas páratartalom/por és erős eső esetén is jól tartja. A fémház és a robusztus alkatrészek lehetővé teszik, hogy a távcső nagy ütésállósággal rendelkezzen akár 1000g/0,4ms-ig a nagyobb kaliberű .375 H&H, 12-es kaliberű és 9,3 × 64-es kalibereknél.

A Hikmicro Panther 2 LRF két akkumulátor és egy külső akkumulátortöltő tartozik. Ez biztosítja a vadászok számára a szabadságot, hogy akár egy teljes napig is hasznájlák.

Az eredeti Hikmicro Panther sikerére építve a vadonatúj 2.0 verzió 20mK alatti NETD érzékenységet ad a rendkívüli tisztaság és a lenyűgöző azonosítási képesség érdekében. A beépített 600 m-es lézeres távolságmeghatározás, a kompakt forma, a masszív felépítés, a hosszú akkumulátor-élettartam (cserélhető 18650-es akkumulátorral), valamint a lövésre aktiválódó felvétel és annak megosztása teszik teljessé a lenyűgöző specifikációt - egy kiváló hőkamera céltávcső versenyképes áron.

A nagyméretű, 1024x768px-es OLED kijelző kiváló képet ad a célpontról és a környezetről. A kijelző testre szabható, így a kép-a-képben opciót is tartalmaz, és a lézeres távolságmérő leolvasása is módosítható az Ön lövési stílusának megfelelően. Emellett 4 hőmérsékleti színpaletta közül választhat: White Hot, Black Hot, Fusion és Red Hot.

A Panther a HIKMICRO legújabb szoftverét használja, amely egy frissített nullázási rendszert tartalmaz egylövéses nullázással, így gyorsan és egyszerűen beállíthatja a távcsövet a puskájához. Lehetősége van arra is, hogy a lövészetekről készült képeket és videókat közvetlenül a távcsőre rögzítse, vagy használhatja az alkalmazást a Panther képének streameléséhez, rögzítéséhez és vezérléséhez a mobiltelefonjáról.

A Hikmicro Panther 2.0 LRF az iparági szabvány szerinti 18650-es cserélhető akkumulátorral működik. Ez lehetővé teszi a hosszabb vadászatokat áramellátási gondok nélkül. A csereakkumulátorok könnyen beszerezhetők és gazdaságosan megvásárolhatók. A Panther 2 LRF-hez egy magas specifikációjú töltő is tartozik, amely tájékoztat az akkumulátorok töltöttségi állapotáról és állapotáról.

A HIKMICRO termékekben használt összes hőérzékelőt a HIKMICRO tervezi, fejleszti és gyártja. Ez garantálja Önnek a páratlan teljesítményt és az ár-érték arányt. A HIKMICRO 3 év garanciát is vállal. Ha problémája adódna a termékkel.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 3 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat.