WDF4 fotóállvány

Komplett aluminium állvány, melynek feje is teljesen fémből készült. 150cm-es magasságig húzható ki, 3,5 kg-ig terhelhető.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

WDF-4 a legkisebb alumínium fotoállvány. Teljesen fémbõl készült, így a szokásos áruházi fotoállványokkal ellentétben nem kell attól félnünk hogy idõ elõtt elkopnak a menetek, eltörik egy alkatrésze. 63-150 cm közötti magasságban állítható, súlya belül van a mágikus 3 kg-on (2980 g). A lábak egy középsõ merevítõvel rendelkeznek, amelybõl kicsévélhetõ a 3D panorámafejet tartó rúd. A 3 részes kihúzható lábak hosszai rendre 25cm, 21cm, 17,5 cm-esek. A lábak végein gumi tappancsok biztosítják a csúszásmentességet, melyeket becsavarva a lábak végén fém tüskék bújnak elő, alkalmazkodva a megfelelő terepi vioszonyokhoz.

vegyszer véleménye

Néhány hete/hónapja használom

Mechanikai minőség

Ár/érték arány

Előny

15x70-es binoklimat nevetve elbírja, nem remeg, könnyen megtelelő magasságba/pozícióba állítható, hordtáska, csavarkulcs a zsebben.

Hátrány

Néha a lábak rögzítő csavarjait után kell húzni, mert a kioldás, rögzítéstől hajlamos lelazulni. ha nem szorítom meg a fejet,a bino súlyától hajlamos a fej lecsuklani, amivel nagy riadalmat tud kelteni. (user error)

Összegzés

A stabilitással semmi probléma nincs. Ami feladatot rá testáltam a 15x70 személyében, azt bírja is. Mikor először éreztem, hogy lelazult egy csavar (természetesen este, terepen), kicsit rosszul esett, de a táskája zsebében ott a hozzá való kulcs, megoldható a dolog, nem vészes. Csak előtte érdemes legalább egyszer világosban megismerni...

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 1 év gyártói garanciát vállalunk.

Távcső ajánlat 50000 Ft-ig

Távcső ajánlat 100000 Ft-ig

Mikroszkóp ajánlat 50000 Ft-ig

A legerősebb kezdő távcső


Újdonságaink

70mm-es Acuter Makszutov-Cassegrain spektív állvánnyal
70mm-es Acuter Makszutov-Cassegrain spektív állvánnyal
Raktárkészlet
Kiszállítás futárral:
Azonnal szállítható
Budapesti üzlet:
Minimális készlet
Futárszolgálat:Azonnal szállítható
Bolti átvétel:Minimális készlet
-7% 78 864 Ft

Legfrissebb híreink a Facebookon