Delta Optical Multidot HD 36 irányzék

Delta Optical Multidot HD 36 irányzék. Állítható vöröspont méret (2, 4, 6 vagy 8 MOA), vízálló kialakítás, weaver sínre. Made in Japan.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Zárt rendszerű irnyázék, mely vízálló kialakítású. A vörös pont mérete szabályozható, 2, 4, 6 vagy 8 MOA, így a körülményeknek megfelelően beállítható a kívánt méret. Ezen felül a fényerő is szabályozható 11 fokozatban. Kiváló minőségű anyagok, robosztus kidolgozás, Japánban készül.

Weaver sínes szerelék található az irányzékon.

Specifikációk:
Nagyítás: 1x
Objektív átmérő: 36 mm
Világító pont mérete: 2, 4, 6 vagy 8 MOA (szabályozható)
Elem: CR2032
Lőállóság: 6500 J
Hossz: 114 mm
Tömeg: 245 g

JDoe véleménye

Néhány hete/hónapja használom

Optikai minőség

Mechanikai minőség

Ár/érték arány

Delta Optical Multidot HD 36 irányzék. Vízálló kialakítás, 2, 4, 6 vagy 8 MOA-s vöröspont weaver sínre, 36 mm-es objektívvel. Made in Japan.
Delta Optical Multidot HD 36 irányzék. Vízálló kialakítás, 2, 4, 6 vagy 8 MOA-s vöröspont weaver sínre, 36 mm-es objektívvel. Made in Japan.
Előny

verhetetlen ár / érték arány mebízhatóág

Hátrány

-

Összegzés

steel challenge-re vettem egy 9*19-es kaliberű puskára. egyszer belőttem, azóta hibátlan. ha a célt közvetlen, erős napsütés éri, akkor a pont méretet is 6-osra kell állítanom, hogy jól lássam. egyetlen "szubjektív csalódásom" volt, hogy nagyobb a fizikai mérete, mint ahogy számítottam. (36mm az 36mm...)

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 5 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.