Dipol DN55 XT éjjellátó előtét GEN 2+

Második generációs éjjellátó, amelyet nappali távcső elé szerelve használhatunk vadmegfigyelésre. A rendszer a nappali távcső nagyítását nem változtatja meg.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A DN55 XT a testvér DN34 modellnél kisebb, könnyebb. A speciális lencséknek köszönhetően a kép kompromisszum-mentes, 1-8x nagyítás között különösen éles, de jól használható 10x-es nagyítás felett is.

Nappali távcső elé kell szerelni, melynek nagyítását nem változtatja meg. Fel- és leszerelése igen egyszerű és gyors a gyári fém adapterrel. 56-os céltávcsövekre passzol, ettől eltérő modellek esetében lehetőség van az adapter cseréjére.

Robosztus felépítésének köszönhetően nagy kaliberekre is feltehető (600G). Anyaga aluminium ötvözet, vízállósága IPX5-ös szabványnak felel meg. Erősítőcsöve min. 51-64 lp/mm felbontást tud, mely szép világos, nagyfelbontású képet ad. A gyakorlatban szépen működik infravető nélkül is, az esetek 90%-ában nincs szükség infra segédfényre. Viszont a lehetőség megvan a bővítésre, szükség esetén a ráépített weaver sínre külső infravető gond nélkül feltehető, mellyel a legsötétebb viszonyok mellett is több száz méter detektálási és felismerési távolságot tud. 850nm-es vetőt ajánlunk hozzá, különösen a gyártó saját 850-es lézervetőjét.

Az éjjellátót hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül! A gyártó által megadott detektálási és felismerési távolság standard fényviszonyokra vonatkozik, ez az aktuális időjárási, terepi viszonyok között nagymértékben eltérhet!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!


Ajánlott kiegészítők

Dipol lézeres infravető 850nm
Raktárkészlet
Budapesti üzlet:
Korlátozott raktárkészlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Kiszállítás futárral:
Korlátozott készlet (1 db). Megrendelés előtt célszerű felvenni a kapcsolat kollegánkkal: +36-1-202-5651
Bp. üzl.:Korlátozott készlet
Kiszáll.:Korlátozott készlet
Kosárba125 000 Ft

A kiegészítők árengedménye csak valamely fő termékkel való együttes vásárlásuk esetén érvényes.