Dipol DN37 éjjellátó előtét GEN 2+

Kompakt méret, kis tömeg, Gen2+ erősítő

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A Dipol DN37 a méltán népszerű DN34 kisebb testvére. Kompaktabb és kisebb tömegű, így kisebb puskákra, kisebb távcsövekre jobban passzolhat.
40mm-es frontlencsével rendelkezik, maximum 4-5x-ös nagyítású nappali távcsőre ajánlott. Vető nélkül is használható, de azért teljes sötétségben (holdfény, csillag fény nélkül) már ajánlott hozzá a külső vető. Jól működik a Dipol 810-es és a 850-es (láthatatlan) lézervetőivel. 

A felszerelése nappali távcső elé történik, mely így éjszaka is kitűnően használható lesz vadmegfigyelésre. A nappali távcső nagyítását nem változtatja meg. Fel- és leszerelése igen egyszerű és gyors, a tartozék adaptergyűrűkkel sokféle távcsőre felszerelhető, melyek objektívjének átmérője kívül 50-64mm közötti.

Belső felépítése igen robosztus, anyaga aluminium ötvözet, lőállósága 600G-ig biztosított. Vízállósága IPX6-os szabványnak felel meg.

Tápellátás: 1 db CR123  elem/akku (szabvány szerint 54 órán keresztül).
Tömeg:  530g (650g távcső szerelékkel együtt)
Hossz: 175 mm (távcső szerelékkel együtt)

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül! A gyártó által megadott detektálási és felismerési távolság standard fényviszonyokra vonatkozik, ez az aktuális időjárási, terepi viszonyok között nagymértékben eltérhet!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!