Dipol D216 (6x) kétszemes éjjellátó, beépített lézervetővel

A népszerű D216 5x-ös modell 6x-os nagyítású változata, mely beépített nagyteljesítményű lézeres infravetővel szerelt. Kitűnő felbontásával és nagy érzékenységével emelkedik ki a sorból.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Ez a modell a népszerű 5x-ös nagyítású modell megnövelt teljesítményű változata.

A 6x-os nagyításnak köszönhetően jobb felbontást kapunk, így apróbb részleteket tudunk megfigyelni, mely vad bírálatnál, vagy egyéb (pl. őrző-védő) területeken is igen fontos lehet.

További újítás, hogy a beépített infravető a hagyományos LED-essel szemben lézeres típusú (810nm-es), mely sokkal nagyobb fényteljesítménnyel bír. Ezen felül a nyaláb fókuszálható, tehát a fényteljesítmény a látómező közepére koncentrálható, így lényegesen nagyobb távolságra is elvilágít. A lézervető teljesítménye széles határok között, fokozatmentesen szabályozható.

A tetején kialakított menetre a beépítetten túl még plusz egy külső vető is felszerelhető, így tovább lehet fokozni a fényteljesítményt és a hatótávolságot.

Az éjjellátó háza aluminiumból készült, mely gumiborítású, így nem csúszik, hidegben is komfortos a fogása. Mindemellett masszív és igen ellenálló.
Fejlett energiaellátó berendezése révén még a gyenge, lemerülőben levő telepekkel is lehet használni. Szabványos AA-s ceruzaelemmel működik, így alacsony költséggel lehet tartósan használni. A bekapcsoló és az infravetõ gombja egymás mellett kapott helyet, a bekapcsolást piros fényű indikátor jelzi. A két tubus fixen szerelt, a szemtávolság 64 mm, amelynek toleranciája a nagy szemlencse miatt +/- 5 mm (tehát 59-69 mm-es szemtávolság esetén lehet használni).

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

Ajánlott kiegészítők

Dipol lézeres infravető 850nm
Raktárkészlet
Budapesti üzlet:
Folyamatosan raktáron (4+ db)
Kiszállítás futárral:
Kiszállítás 24-48 órán belül
Bp. üzl.:Folyamatosan raktáron
Kiszáll.:Kiszállítás 24-48 órán belül
Kosárba125 000 Ft

A kiegészítők árengedménye csak valamely fő termékkel való együttes vásárlásuk esetén érvényes, két kiegészítőre egy fajtából.