Osprey 50 mm-es céltávcsövek

Az Osprey Globals 50 mm lencseátmérőjű céltávcsövei általános vadászati célokra készültek, de taktikai (pl. airsoft) felhasználásra is megfelelőek.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A One Eighth M.O.A tornyok azt jelentik, hogy még nagy hatótávolságon is finom beállításokat végezhet. A loc-tite epoxigyantával rögzített maratott irányzék azt jelenti, hogy szinte bármilyen kalibert kibír 6500 J torkolatenergiáig. A távcsövekre 10 év garancia van. A csomag tartozéka egy szerelék (weaver-re, vagy picatinny-ra is megfelelő) és két felpattintható kupak (okulárés objektÍv). Szálkereszt megvilágítása 3 színű (piros, zöld, kék).

Az Osprey, amely több mint 20 éve vezető szerepet tölt be a fegyvertartozékok iparágában, olyan élvonalbeli, réstermékekre összpontosít, amelyek tervezése és teljesítménye terén innovatívak igényes vásárlóink számára. Az elmúlt évtizedben bemutattuk Osprey fegyvertávcsövünket, amelyet sok éven át gondosan fejlesztettünk. Az alábbiakban felsorolunk néhány pontot, amelyek elválasztják az Ospreyt az összes többi márkától. A puskatávcső sorozatunkat az Egyesült Államok tulajdonában lévő és irányított kínai létesítményben szerelik össze, ahol kínai munkaerőt használunk, de nem kínai alkatrészeket. Például a taktikai céltávcső családunkban használt lencsék a japán Hoya cégtől származnak, és az Egyesült Államokból importálunk 3M és Loctite kétrészes epoxiket és hermetikus zsírt minden ragasztási alkalmazáshoz. Az egységek 100%-a ellenőrzött pára- és vízállóság szempontjából, és minden távcső 50 BMG paraméterig (1000 g/0,4-0,8 ms) be van tesztelve és ütésálló. Mindegyik távcső forgásközpontú a megfelelő súlypont érdekében, és teljesen, többszörösen bevont üveglencsékkel (FMC) és üvegmaratott irányzékkal rendelkezik. Értékesítőink eddig világszerte több mint 500 000 darabos eladást értek el, és minden elfogultságtól mentesen úgy gondoljuk, hogy ez a valaha elérhető legjobb távcső ár/érték arányban. Bár úgy tűnhet, hogy néhány merész és nagyképű kijelentést teszünk, de úgy gondoljuk, hogy bárki, aki megvásárolja a távcsövünket, egyetért. 

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 5 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.