Yukon NV 5x60 éjjellátó

A Yukon másik egyszemes éjjellátóját nagy objektívje (60 mm) és nagy nagyítása (5-szörös) emeli ki. A fényerõsítõ csõ felbontása kb. 40 vonal/mm.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A nagy nagyítás miatt képe a megszokottnál sötétebb, nagy távolságban lévõ kis részletek felderítéséhez való jó fényviszonyok között (Hold nélküli éjszakában nem az igazi). Természetesen egy jó infravető megnöveli a teljesítményét, így nagy távolságokra is használható. Az éjjellátó háza nagy keménységû mûanyagból készült. Természetesen tartalmaz egy beépített infravetõt és foto állvány adaptert is.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül! A gyártó által megadott detektálási és felismerési távolság standard fényviszonyokra vonatkozik, ez az aktuális időjárási, terepi viszonyok között nagymértékben eltérhet!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 3 év általános jótállást vállalunk. Az elektronikai alkatrészekre a jótállás időtartama 1 év. A jótállási feltételekről részletesen a jótállási jegyen talál tájékoztatást.