Yukon Excelon (3x50 mm) éjjellátó távcső

Nagy méretű, 50 mm-es frontlencsével szerelt egyszemes éjjellátó, melynek detektálási távolsága 250 méter.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

A Yukon egyszemes éjjellátóját CF-Super képerõsítõ csõvel (1200-szoros erõsítés) és 50 mm-es objektívvel szerelték, amely nagy érzékenységet, jó felbontást és kis torzítású képet ad a széleken is. Ergonómiailag nagyon jól összeállított mûszer. Mozgó objektumok megfigyelésére ideális, éjszakai kirándulás, vadászat, horgászat idején jól jöhet ha van egy ilyen kis készülék a kezünkben. 3×-os és 4×-es nagyítású változatok nagyon jó ár/teljesítmény arányt képviselnek.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül! A gyártó által megadott detektálási és felismerési távolság standard fényviszonyokra vonatkozik, ez az aktuális időjárási, terepi viszonyok között nagymértékben eltérhet!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 3 év általános jótállást vállalunk. Az elektronikai alkatrészekre a jótállás időtartama 1 év. A jótállási feltételekről részletesen a jótállási jegyen talál tájékoztatást.