PARD NV008P éjjellátó (távolságmérős opcióval)

Az egyik leginnovatívabb éjjellátó gyártó új modellje a Pard NV008.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Keresőként és céltávcsőként is használható digitális éjjellátó nagy felbontással és nagy érzékenységgel rendelkezik. 6,5x-ös alap nagyítása és a nagy felbontású érzékelője meggyőző képet mutat, mely éles, kontrasztos és nagyon részletgazdag. Éjszaka a beépített 850-es infravető segít egészen 200m távolságig a megfigyelésben. Wifi-n keresztül mobil eszközre kitehető a képe, ill. mobilról vezérelhetjük a készüléket. Videó- és képrögzítés is lehetséges, melyhez egy SD kártyát kell a készlékbe helyezni (nem tartozék). A tartozék 18650-es Li-ion akkumulátorával akár 8 órán át üzemeltethető. Az LRF változat beépített távolságmérős. A tartozék weaver szerelék gyors felszerelést tesz lehetővé, céltávcsőként használva a képbe különböző szálkeresztek vetíthetők.

Az LRF pro modell beépített távolságmérővel rendelkezik, így nem kell különböző eszközöket magunkkal vinnünk, a látott képen egyszerűen elvégezhetjük mérést

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

 A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
 Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
 A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
 Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
 Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Specifikációk:

Nagyítás (alap)6.5x
Digitális zoom1x - 2x folyamatos
Legkisebb nagyítás6.5x
Legnagyobb nagyítás12x
SzenzorCMOS
Képfelbontásbetekintő okulár: 800x600
Felbontásfotó :2592 x 1944; videó: 1920 x 1080 Full HD 30 fps .AVI kiterjesztés
Kijelző800x600 LCD
Adat tárolásTF kártya (nem tartozék)
Energiaellátás1x18650 3.7V akku (nem tartozék)
Csatlakozókmicro USB
Észlelési távolságAkár 200 m infra hatótáv.
Hullámhossz850 nm
Állvány csatlakozásvan
Beépített infravörös fényvető5 W, 850 nm
Betekintési távolság35 mm
Kilépő pupilla8 mm
Dioptria kompenzáció+/- 5
Elem élettartamakár 8 óra
Típus:monokuláris
Képfrissítés30 fps
Kijelző szín üzemmódoknappal: színes, éjjel: fekete-fehér
Látószög40°
Legkisebb fókusztávolság3m
VízállóságIPX7
Működési / tárolási hőmérséklet-25 - +50°C / -50 - +60°C
Méretek162 x 54 x 69 mm
Tartozékokgyári szerelék, USB-micro-USB kábel, 18650 akkumulátor
Színefekete
Egyéb tulajdonságokWiFi, fotó és videó rögzítés, nappali és éjszakai mód
Tömeg435g
Jótállás1 év forgalmazói jótállás

Ma-98 véleménye

Első teszt eredménye

Optikai minőség

Mechanikai minőség

Ár/érték arány

PARD NV008P LRF éjjellátó távolságmérővel, beépített 850nm infravetővel
PARD NV008P LRF éjjellátó távolságmérővel, beépített 850nm infravetővel
Előny

Könnyű, egyszerű kezelhetőség.

Hátrány

Nem használható vadászati célra, csak keresőként!

Összegzés

Első reakcióm mikor kezembe vettem, milyen könnyű, kézreálló. A kezelőszervek kezelhetősége jó. Próbák során mindig nappal kezdtem a teszteléseket és mentem bele a teljes sötétedésbe. Nagyon élvezhető, kontrasztos a színes kép, a szálkeresztek változékonysága, a távolságmérő pontossága. Igaz ez utóbbi korlátozott távolságú 250-270 m-ig tudtam vele mérni. Az alapnagyításon a kép éles, de amint ezt emeljük nekem pixelesnek tűnt, de a használhatóságát nem befolyásolta. Lövésálló, egész nagy kaliberekig (375H&H), de a gyári szerelék amit adnak hozzá korlátozott felhasználást engedélyez (Weaver, Picantinny) ezt csak lőtéren tudtam próbálni a törvényi előírások miatt. Kézi keresőként is nagyon jól lehet használni, mert 2 in 1 funkciója nagyon jó (éjjellátó-távolság mérő) Összességében aki kereső éjjellátót akar ajánlani tudom, ár érték felhasználás alapján.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 2 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia feltételeiről a gyártó hivatalos honlapján talál információkat. Az elektronikai alkatrészekre a garancia időtartama 1 év.