Delta Optical CompactDot HD 28 irányzék

A Delta Optical CompactDot HD 28 irányzék nagyon kis méretű, kiváló stabilitású, Japánban készült termék. Használata egyszerű, minden időjárási körülmények között megállja a helyét.

Termékvariánsok

A termék részletes leírása

Az 1x-es nagyítású  lencse átmérője 28 mm, a fényerősség 11 fokozatban állítható.

Látómező 100 méteren 12,2 méter, súlya 155 gramm, lőállóság 6500 J, szerelék 22 mm weaver sínes, a világítópont mérete 2 MOA.

Nagy Csaba véleménye

Néhány hete/hónapja használom

Optikai minőség

Mechanikai minőség

Ár/érték arány

Delta Optical CompactDot HD 28 irányzék. 11 fokozatban állítható 2 MOA-s vöröspont weaver sínre. Made in Japan.
Delta Optical CompactDot HD 28 irányzék. 11 fokozatban állítható 2 MOA-s vöröspont weaver sínre. Made in Japan.
Előny

Kompakt, nagyon könnyű és tökéletes kerek pirosponttal van ellátva az optika aminek a fényerejét bármilyen időjárási körülményekhez tudjuk alakítani.

Hátrány

A szerelék csak egy imbusz kulccsal oldható. De ez nem is annyira hátrány, hanem inkább felhívás arra, hogy ne felejtse senki otthon a hozzákapott imbuszt.

Összegzés

Egy januári hajtás alkalmából vettem. Eddig mindig a 2,5-10×56 deltámmal vettem célba a futóvadakat, de mindig nehézkes volt benne megtalálni a célt. Így esett a választásom erre a 3moa-s pirospont irányzékra. Legjobb döntés volt. Gyakorlatilag 0-100 méterig bármilyen vadra használható. Nem takarja ki egy rókának a testét sem. Nyilván aki gyakorlott futóvadlövő az biztosan tud vele messzebb is lőni, de az én személyes tapasztalatom alapján max 100méter. A hajtás során négy vadra sikerült lövést tennem, amiből hármat sikeresen terítékre hoztam. Elégedett vagyok vele nagyon!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 1 év gyártói garanciát vállalunk.