7x42 MEOPTA Meostar B1 binokulár

27% ÁFÁ-val

285 900 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A termék gyártása és forgalmazása megszűnt.

Termékkód: MeostarB1-742

7x42 MEOPTA Meostar B1 vízálló tetőélprizmás binokulár (nitrogéntöltéssel)

A termék részletes leírása

A 42mm-es lencseátmérőjű MeoStar binokulárok univerzális modellek. Lebilincselő képalkotásukról  és rendkívül ergonómikus, kézreálló desig-jukról híresek, közepes méretkategóriájuk révén még jól hordozhatóak, de már akár szürkületben, gyenge fényviszonyoknál is jó teljesítményt nyújtanak. A strapabíró, aluminium ötvözetből készült ház precíziós optikát rejt, melyeken a Meopta saját fejlesztésű \"MeoBright 5501 Ion Assisted\" lencsebevonatait találjuk. Rendkívül éles, kontrasztos és élénk színek jellemzik a képet, széles, jól korrigált látómezővel. Élmény vele a távcsövezés. Mindegyik modell rendkívül kényelmes betekintésű és igen széles látómezővel rendelkezik.

Specifikációk:

  • MeoBright 5501 - A Meopta saját szabadalma, mely egy különlegesen hatékony tükröződéscsökkentő (antireflexiós) bevonat, mely 99,8%-os fényáteresztést garantál minden üvegfelületen. Ez a bevonat minden üveg/levegő felületen rajta van. Segítségével maximálisan kiküszöbölik a reflexiókat és szellemképeket a kép teljes egészén.
  • MeoShield - MeoShield ion-assisted bevonat védi a külső lencsetagokat. Kemény réteget képez a felületeken, így a lencsék ellenállóbbak a karcok és a kopás ellen. A MeoShield technológia ellenállóképessége és tartóssága megfelel a katonai követelményeknek is.
  • Különleges lencsetagok - Az egyénileg tervezett lencsetagok különös gonddal csiszoltak és polírozottak, így biztosítva a különüösen magas optikai teljesítményt.
  • Vízálló - Mindegyik modell 100%-ig vízálló, tökéletesen védett a pára, eső és hó ellen is.
  • Párásodásálló - Mindegyik modell nitrogén gázzal töltött, így biztosítva a belső párásodás elleni védelmet.
  • Prizma Rendszer -  A Schimdt-Pechan porizmarendszer +/- 1 ívmásodperces pontossággal csiszolt, ami tökéletes képalkotást garantál. Így akár több órás távcsövezés alkalmával sem fárad el a szmünk.
  • Fókusz és dipotria állító rendszer - A központi élességállító rendszer finom, precíz és holtjátékmentes fókuszálást garantál. A középső dioptriaállító mechanizmust könnyű kezelni, +/- 3D állítást tesz lehetővé.
  • Védőgumi borítás - A távcső külsejét borító gumi bevonat védelmet ad a távcsőnek és ergonómiailag úgy tervezték, hogy kényelmes fogást adjon, csökkentve a kéz fáradtságát.
  • Távcső váza - A repülőgép Aluminiumból gyártott test különlegesen masszív, hogy a távcső a legmostohább körülményeknek is ellenálljon.
  • 30 év garancia - Az összes MeoStar binokulár 30 év garanciával rendelkezik (ehhez vásárlás után regisztráció szükséges).

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 30 év általános jótállást vállalunk. Az elektronikai alkatrészekre a jótállás időtartama 1 év. A jótállási feltételekről részletesen a jótállási jegyen talál tájékoztatást.