8x56 MEOPTA MeoPro HD binokulár

27% ÁFÁ-val

205 900 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A termék gyártása és forgalmazása megszűnt.

Termékkód: MeoPro-856HD

8x56 MEOPTA MeoPro HD vízálló tetőélprizmás binokulár (nitrogéntöltéssel)

A termék részletes leírása

Éles, kontrasztos leképezésű, magas fényáteresztésű, nagy fényerejű modell, mely ideális akár nappali, akár szürkületi használatra.

Természetesen minden üveg/levegő felület antireflexiós réteggel van ellátva, mégpedig a Meopta saját MeoBright 5501 rétegével.

Specifikációk:

  • MeoBright 5501 - A Meopta saját szabadalma, mely egy különlegesen hatékony tükröződéscsökkentő (antireflexiós) bevonat, mely 99,8%-os fényáteresztést garantál minden üvegfelületen. Ez a bevonat minden üveg/levegő felületen rajta van. Segítségével maximálisan kiküszöbölik a reflexiókat és szellemképeket a kép teljes egészén.
  • Különleges lencsetagok - Az egyénileg tervezett lencsetagok különös gonddal csiszoltak és polírozottak, így biztosítva a különüösen magas optikai teljesítményt.
  • Vízálló - Mindegyik modell 100%-ig vízálló, tökéletesen védett a pára, eső és hó ellen is.
  • Párásodásálló - Mindegyik modell nitrogén gázzal töltött, így biztosítva a belső párásodás elleni védelmet.
  • Fókusz és dipotria állító rendszer - A központi élességállító rendszer finom, precíz és holtjátékmentes fókuszálást garantál. A középső dioptriaállító mechanizmust könnyű kezelni, +/- 3D állítást tesz lehetővé.
  • Fókusz és dipotria állítás - Nagyméretű központi élességállító precíz fókuszálást tesz lehetővé, a mögötte elhelyezett dioptria állító kényelmes helyen van és +/- 3 dioptria korrekciót tesz lehetővé.
  • Védőgumi borítás - A távcső külsejét borító gumi bevonat védelmet ad a távcsőnek és ergonómiailag úgy tervezték, hogy kényelmes fogást adjon, csökkentve a kéz fáradtságát.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!

A termékre 1 év garanciát vállalunk.