DIPOL-DN34HR day-night gen.2 éjjellátó 1x nagyítással

-9%
990 000 Ft

27% ÁFÁ-val

899 000 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A termék gyártása és forgalmazása megszűnt.

Termékkód: Dipol-DN34HR

DIPOL-DN34HR day-night gen.2 éjjellátó előtét F=80mm objektívvel, 1x nagyítással, min. 45lp/mm

A termék részletes leírása

A Dipol DN34 készüléket egy nappali távcső elé kell szerelni, így az éjszaka is kitűnően használható lesz vadmegfigyelésre. A nappali távcső nagyítását nem változtatja meg. Fel- és leszerelése igen egyszerű és gyors.
A tartozék adaptergyűrűkkel sokféle távcsőre felszerelhető, melyek objektívjének átmérője kívül 50-64mm közötti.

Belső felépítése igen robosztus, rázkódásvédett. Anyaga aluminium ötvözet, vízállósága IPX5-ös szabványnak felel meg. EPM221-10-11A típusú erősítőcsővel szerelt, mely szép világos, nagyfelbontású képet ad. A gyakorlatban szépen működik infravető nélkül is, az esetek 90%-ában nincs szükség infra segédfényre. A lehetőség megvan, tehát külső infravető felszerelhető rá, mellyel a legsötétebb viszonyok mellett is több száz méter detektálási és felismerési távolságot tud.

Az erősítőcső élettartama 8000 óra.

Az Onyx változat a megszokott zöld helyett nagy kontrasztú fekete-fehér képcsővel van szerelve.

A HR-Pro változat nagyobb nagyításokon is tiszta képet ad, egészen 10-12x-ig lehet növelni a nagyítást, hogy a kép szép éles maradjojn (a megfelelően jó optikákkal természetesen). Képcsöve alapkivitelben zöld színű, de nagy kontrasztú fekete-fehér (Onyx) változatban is kapható.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül! A gyártó által megadott detektálási és felismerési távolság standard fényviszonyokra vonatkozik, ez az aktuális időjárási, terepi viszonyok között nagymértékben eltérhet!

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!