CDF-szett BIM-135-höz: Cardioid sötéttérkondenzor és 100x íriszblendés objektív

27% ÁFÁ-val

218 000 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A termék gyártása és forgalmazása megszűnt.

Termékkód: CDF-set

CDF-szett BIM-135 mikroszkóphoz: CDF Cardioid sötéttérkondenzor, beépített hidegfényforrással, 5A áramellátással és íriszblendés 100x (N.A. 1.25-0.5) Plan objektívvel

A termék részletes leírása

BIM135 mikroszkóphoz való sötéttér kondenzor és komplett szett. Erős LED világítás (nem melegszik a minta), egyszerű kezelhetőség.
Kapható csak a kondenzor beépített világítással és szettben 100x íriszblendés objektívvel és tápellátással is.

Használatával a BIM135 mikroszkópok sötéttér vizsgálatra alkalmasak, 10x, 40x és 60x objektívekkel, de a speciális 100x íriszblendés objektívvel is, amely felárért vásárolható meg.

Használatakor alsó olajimmerzió szükséges, vagyis a kondenzor és a tárgylemez közé immerziós olajat kell cseppenteni, hogy a kondenzor és a tárgylemez azon keresztül érintkezzen. szintén nagyon fontos a kondenzor pontos beállítása (jusztírozása), hogy a kondenzor és az objektív optikai tengelye egybeessen. Erre a célra a kondenzoron és a kondenzortartón is találunk 2-2 állítócsavart.

A LACERTA Infinity Series mikroszkópokkal a sötét látótér vizsgálat (Dark field / Dunkelfeld) legegyszerűbben az eredeti kondenzorba csavarható precíz centrálblendével érhető el. A száraz (tehát nem kell immerziós olajat használni) kondenzorhoz tartozó centrálblendével N.A.=0,9 (tipikusan 60x objektív) értékig végezhetünk sötéttérvizsgálatokat.

Visszajelzés írásához kérjük, jelentkezzen be!


Hasonló termékek

Futárszolgálat:Beszerzés alatt
Bolti átvétel:Beszerzés alatt
29 100 Ft
Futárszolgálat:Azonnal szállítható
Bolti átvétel:Utánszállítás folyamatban
132 300 Ft