Kosár

A kosár jelenleg üres

  Átvétel módja

Személyes átvétel

 • ingyenes

  Nyitva tartás: hétköznap 10-18 óra, szombaton 9-13 óra között. Fizetés Visa és Mastercard bankkártyával is lehetséges.

 • ingyenes

  Csak előzetes egyeztetés és bejelentkezés alapján. Tel. 20-262-2290

Kiszállítás

 • 990 Ft

  A szállítási költség Magyarország területére 20 000 Ft alatti rendeléseknél 990 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes. Szállítási idő 1-3 munkanap.A külföldi rendeléseket a GLS futárszolgálattal szállítjuk. A szállítási költségekről bővebb tájékoztatást

 • 690 Ft

  Szállítási költség: 19 999 Ft-ig 690 Ft, 20 000 Ft-tól ingyenes. Szállítási idő 1-2 munkanap. Csak Magyarország területére.

  Kérem válassza ki az átvétel helyét!

  A térképen válaszza ki az Önnek megfelelő GLS Csomagpontot, ahol át szeretné venni a csomagot.

 • 4 500 Ft4 500 Ft

  A szállítási költség minden esetben 4 500 Ft. Szállítási idő 2-5 munkanap. Csak Magyarország területére.

  Fizetés módja

 • ingyenes

  A kiszállításkor a futárnak/postásnak, vagy a boltban (készpénzzel vagy kártyával).Üzletünkban fizethet készpénzzel vagy bankkátryával is.

 • ingyenes

  Előre utalással, a bankszámlaszámot a visszaigazoló levélben küldjük.

 • ingyenes

  Online fizetés Mastercard vagy Visa bankkártyával. A fizetés a Wirecard biztonságos rendszerén keresztül történik.


  Információ a bankkártyás fizetésről

  Információ a bankkártyás fizetésről

  A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

  A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

  A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

  Az Ön személyes adatainak védelme a (Castell Nova Kft.) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

  Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 SzállításSzemélyes adatok


Az átvétel országa az előző, 2-es lépésben adható meg.
  Számlázás

Ha üresen hagyja a számlázási adatokat, akkor a szállítási címél megadott névre állítjuk ki a számlát.


vásárolok


--


Vissza