Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Cikkek


8x56-os keresők tesztje

Tucatnyi 8x56-os keresőt teszteltünk több, távcsöveket rendszeresen használó résztvevő bevonásával. Többféle szempont alapján értékeltük őket. Mivel 8x56-ost főképp gyenge fényviszonyok közötti használatra vásárol az ember, a tesztet a szürkületi értékre hegyeztük ki.


Delta Titanium keresők független összehasonlító tesztjei

Szombathelyen már többször megrendezett távcsőteszt-találkozó eredményét olvashatjuk. Rengeteg neves márka prémium távcsöve mellett a Delták is kint voltak, melyekről egybehangzóan igen jó eredmények születtek, a tesztelő vadászok legtöbbjének nagy meglepetést okozva.


8x56 és 10x56 Titanium kereső tesztje

Sajnos a munkáltatók mikor szolgálati keresőt vásárolnak a hivatásos vadásznak, akkor előszeretettel részesítik előnyben az olcsó, sokat ígérő, dizájnos kinézetű távcsöveket, pedig hát ez az eszköz talán a legfontosabb felszerelési tárgy. És ezen optikáknál sajnos mindig beigazolódik, hogy olcsó húsnak híg a leve. A Delta márkát egyik barátom ajánlotta, hogy próbáljam ki, nem fogom megbánni. Elültette fejemben a „bogarat”, így felvettem az egyik kereskedővel a kapcsolatot és közöltem, hogy szeretném kipróbálni a távcsöveit, nem csak öt perc erejéig nappal, hanem szürkületben, sötétben, rossz fényviszonyoknál is.Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron