Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Távcső ár szerint

Távcsövek 50 ezer forintig

Kezdőknek szóló távcsöveket találunk az "ötvenezer forintos" kategóriában, azonban ez nem jelenti azt hogy ezek silány minőségűek lennének. Minden távcsövünk jóval a gagyi áruházi műanyag minőség felett van, a távcsövekben természetesen üveglencséket találunk és a mechanika, a tubus fémből készül. Alapvető csillagászati megfigyelésekre alkalmasak akár hosszú évtizedeken keresztül (pl. Nap, Hold, bolygók, fényes csillaghalmazok, stb.).


Távcsövek 50 - 100 ezer forint között

Ha Önben megvan az érdeklõdés a csillagászat iránt és saját szemével is szeretne minél többet megfigyelni a csillagos égbõl, a legjobb választás hogy a kezdeti lépéseket megtegye, egy csillagászati távcsõ. A 6-9 cm-es átmérővel a legfényesebb objektumok mind láthatóak (Nap, Hold, bolygók), de ha kicsit mélyebben is szeretne az űrbe látni, akkor nagyobb átmérőt kell választani. 10-15 cm-es méret körül már az összes Messier objektum látható lesz és sok amatőrcsillagász megfigyelés végezhető (pl. változócsillagok, kettőscsillagok, üstökösök, kisbolygók, stb.)


Távcsövek 100 - 200 ezer forint között

A 100 ezer forintos árkategóriában már félprofesszionális távcsöveket találunk, amelyek vizuális megfigyelés mellett hosszú expozíciójú asztrofotózásra is alkalmasak.


Távcsövek 200 - 400 ezer forint között

Ezek a professzionális teleszkópok nagyon gazdag felszereltséggel akár obszervatóriumi színvonalon állnak.


Távcsövek 400 ezer Ft felett

Professzionális távcsövek obszervatóriumi színvonallal.


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron