Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Regisztrálás

Itt adhatja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat.

Az összes mező kitöltése kötelező!

Szabályzat

Azzal, hogy regisztrálsz a tavcso.hu oldalára (a továbbiakban "az oldal"), elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, a változtatás utáni további használttal beleegyezel az új feltételek betartásába.

Az oldal semmilyen, használatból eredő kárért felelősséget nem vállal. Az oldal adminisztrátorai bárkit letilthatnak, törölhetnek az oldalról, kárpótlás és indoklás nélkül.

Beleegyezel, hogy nem küldesz/töltesz fel semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban lévő, vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internet szolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. Tilos reklámozni, fórum esetében flood-olni (túl sok üzenetet küldeni, ugyanazt ismételni gyorsan egymásután). Az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk a feltételek betartatásának érdekében. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges "hackertámadás" esetén.
CAPTCHA (spam robotok ellen):

captcha
Nem tudom elolvasni


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron