Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

kisember

Nicknév: kisember
Érdeklődési kör: Csillagászat, Természetjárás, Mikroszkóp
Műszerek: MOST JELENLEG NINCS. Habár 2002-2009 között egy Soligor MT 800 F4 fényerejű távcsövem volt 4-s 6-os és 8-24s okullárokkal. Égbolt követőm sose volt. Elég nehéz volt, így fontoss, hogy cipelni ne keljen.

Balogh István vagyok.

Csillagászat, természetjárás, madárfotózás, extrém makró.Tudom ( csillag ködöket és bolygókat )szokás feltenni ide de van ám "természet és mikroszkópia " kategória is. Jelenleg ezek színvonalát szeretném hozni.

Íme a kedvenc idézetem, most figyelj: Ha nagyot vásárolsz gondolj arra, hogy valójában semmit sem vásároltál mert hibávaló azt szeretni ami egy kettőre elmúlik. 1000 év istennél csak 1 nap: Péter 2. 3s. A szem nem tellik be a látással és a fül sem a hallással. Azon légy, hogy figyelmedet elvond a látható dolgok szeretetétől és a nem látható dolgokra figyelhess: Isten országára és az ő akaratára amit veled tervez ! Mert itt, valójában semmit sem bírtokolsz csupán csak őrzöd egy darabig, s ha pedig képtelen vagy tovább adni akkor ők bírtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed úgy tartsd a markodban mintha egy pohár vizet tartanál. Ha megszorítod eltűnik, ha kisajátítod akkor tönkreteszed. Tartsd hát szabadon és akkor örökre a tied marad. A bírtoklás szomorú dolog mert a tárgyak megszerzése után már nincs meg az ízgalmi vágy amik az embert arra hajtsák. Csak néhányszor használják és utánna nem érdekes. Ezért menyivel jobb ha nincs vásárlási láz. Ennek az erőnek kel ellent mondani. A házasság vajon nem azt jelenti, hogy a férfi bírtokolja az asszonyt ?? Az idő folyamán erősödik a férfi uralkodása az asszonyon de ez így nem jó ! Minek etetni a halat ha már egyszer bekapta a horgot ? Ha az élelem elfogy két választása van szerencsétlen halnak: elpusztul vagy megszökik. Ezért nagy teher a bírtoklás. Mégis az embereket továbbhajtja a vágy ,hogy más embereket és tárgyakat bírtokolhassanak. Ennek pedig nincs értelme. Alapúl véve mozachista szadista egyveleg . Ne azt nézd, hogy egy adott ember mit mond neked hanem azt hogyan cselekszik. A szavak ugyanis hazudhatnak, de a vágy általi késztetés ellenben mindig őszinte !

Végezetül: Köszönöm, aki elolvasta.etetésszívárványrozsdafarkú bolygók kék lilamérleges és holdlelátás hegyek Panoráma  S.ÚjhelyZemplén hegyaljaüveggolyó tükre holdfázisok


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron