Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

kisember

Nicknév: kisember
Érdeklődési kör: Csillagászat, Természetjárás, Mikroszkóp
Műszerek: MOST JELENLEG NINCS. Habár 2002-2009 között egy Soligor MT 800 F4 fényerejű távcsövem volt 4-s 6-os és 8-24s okullárokkal. Égbolt követőm sose volt. Elég nehéz volt, így fontoss, hogy cipelni ne keljen.

Balogh István vagyok.

Csillagászat, természetjárás, madárfotózás, extrém makró.Tudom ( csillag ködöket és bolygókat )szokás feltenni ide de van ám "természet és mikroszkópia " kategória is. Jelenleg ezek színvonalát szeretném hozni.

Íme a kedvenc idézetem, most figyelj: Ha nagyot vásárolsz gondolj arra, hogy valójában semmit sem vásároltál mert hibávaló azt szeretni ami egy kettőre elmúlik. 1000 év istennél csak 1 nap: Péter 2. 3s rész. A szem nem tellik be a látással és a fül sem a hallással. Azon légy, hogy figyelmedet elvond a látható dolgok szeretetétől és a nem látható dolgokra figyelhess: Isten országára és az ő akaratára amit veled tervez ! Mert itt, valójában semmit sem bírtokolsz csupán csak őrzöd egy darabig, s ha pedig képtelen vagy tovább adni akkor ők bírtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed úgy tartsd a markodban mintha egy pohár vizet tartanál. Ha megszorítod eltűnik, ha kisajátítod akkor tönkreteszed. Tartsd hát szabadon és akkor örökre a tied marad. A bírtoklás szomorú dolog mert a tárgyak megszerzése után már nincs meg az ízgalmi vágy amire hajtottak. Csak néhányszor használják és utánna nem érdekes. A házasság vajon nem azt jelenti, hogy a férfi bírtokolja az asszonyt ? Az idő folyamán erősödik a férfi uralkodása az asszonyon de ez így nem jó ! Minek etetni a halat ha már egyszer bekapta a horgot ? Ha az élelem elfogy két választása van szerencsétlen halnak: elpusztul vagy megszökik. Ezért nagy teher a bírtoklás. Mégis az embereket továbbhajtja a vágy ,hogy más embereket és tárgyakat bírtokolhassanak. Ennek pedig nincs értelme. Alapúl véve mozachista szadista egyveleg . Ne azt nézd, hogy egy adott ember mit mond neked hanem azt hogyan cselekszik. A szavak ugyanis hazudhatnak, de a vágy általi késztetés ellenben mindig őszinte !Végezetül: Köszönöm, aki elolvasta. Veronika kékvirág.  - --  -festett betonfal felszíne. golyón esti fények.rozsda absztrakt.lézeranimáció  Panoráma látkép. Pest gellérthegyről.fényszívárvány biciklijégrajzolat és formák.színes térkép.jégtakaró.


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron