Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Cikkek


Egy Vízcsepp Szűk Határa - Zeiss Primostar 5 és MicroQ-Pro 8.0 U3 teszt

Gyönyörű kisfilm Becz Barnabás Álmostól, mely a vízi mikro élővilágot mutatja be.


Mikroszkópos kislexikon

A mikroszkópok leírásait böngészve sok speciális kifejezéssel találkozunk, a legfontosabbak magyarázatait gyűjtöttük itt össze.


MicroQS 2 megapixeles kamera tesztje

Itt a kameraokulárok új generációja, fémházas kivitel, előtétlencse, egyszerű, könnyű használat. Tesztfotók a MicroQS 2 megapixeles kamerával


Lacerta polarizációs mikroszkóp tesztje

A kristályos anyagok - ásványok, kőzetek, fémek - vizsgálatára alkalmas polarizációs mikroszkóppal készült teszt felvételek.


5 megapixeles Delta Smart digitális mikroszkóp tesztje

Üzletünkben nagyon sokszor keresnek kompakt és jól használható digitális mikroszkópot akár munka, akár hobbi célokra. Eddig azonban igazán jól használható és kényelmes alternatíva nem volt elérhető áron. Most itt a Delta Smart 5 MP!


MIcroQ USB digitális mikroszkópok működés közben

Az 1,3 és 2 megapixeles MicroQ USB digitális mikroszkópok igen praktikus és megbízható eszközök anyagvizsgálatra, akár munkáról van szó, akár csak egy kristályt, rovart vagy nyomtatott áramkört akarunk szemügyre venni.Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron