Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Online bankkártyás fizetés!

2011.10.14.

2011 októberétől cégünknél már online is fizethet bankkártyájával! Szeretne rendelni, de nem tart otthon készpénzt, vagy a szomszéd venné át a csomagot? Esetleg nem akar utánvéttel fizetni mert ajándék lesz? Elkerülheti a kellemetlen helyzeteket, ha online fizet a bankkártyájával.

Online bankkártyás fizetés!

2011 októberétől már nem csak a városmajori üzletünkben, hanem már online is fizethet bankkártyájával. Gyorsan, egyszerűen és ami a legfontosabb, teljes biztonságban.

Miért jó ez?
Ha nem tart otthon készpénzt, vagy a szomszéd veszi át a csomagot, esetleg nem akar utánvéttel fizetni mert ajándék lesz? Elkerülheti a kellemetlen helyzeteket, ha online fizet a bankkártyájával.

Cégünk az egész Európát lefedő SIX Pay rendszerét használva a legmodernebb szolgáltatást nyújtja. Kártya adatait a legnagyobb biztonságban tudhatja, azok titkosított csatornán keresztül jutnak el a közvetítő bankhoz. Cégünkhöz csak a fizetés összege jut el, a kártya adatait nem kapjuk meg, hiszen arra nincs szükség.

Visa és MasterCard kártyákkal fizethet. Ha a vásárlás egyéb okok miatt mégsem valósulna meg, az Általános Szerződési Feltételekben leírt jogokkal élhet.


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron